Prima Pagina Noutati Acum poti folosi telefonul in zbor fara Airplane Mode in cursele aeriene...

Acum poti folosi telefonul in zbor fara Airplane Mode in cursele aeriene din Europa

9

  Daca zbori des cu avionul, atunci stii ca orice companie aeriana iti cere sa activezi Airplane Mode pentru terminalul tau sau sa il inchizi inaintea delolarii, utilizarea sa fiind permisa in timpul zborului fara a fi conectat la o retea de telefonie mobila. Aceasta restrictie veche a fost recent ridicata de catre Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatiei, ea permitand folosirea telefonului mobil conectat la o retea de telefonie mobila in timpul zbourilor, dar si a procedurilor de decolare sau aterizare.

  Da, ati citit bine, acum veti putea folosi telefonul mobil conectat la o retea de telefonie mobila in timpul zborurilor cu avionul fara restrictie din partea companiilor aeriene dupa ce acesteaisi vor modifica procedurile interne. Companiile aeriene vor trebui sa faca verificari separate pentru a vedea daca pot permite utilizarea telefoanelor mobile conectate la o retea de telefonie mobila in timpul zborurilor, insa e putin probabil ca multe sa impuna restrictii.

  Desi veti avea posibilitatea de a va folosi telefoanele in acest mod in timpul zborurilor, nu va ganditi ca veti avea semnal la altitudinea de zbor continental sau intercontinental.