Acum poti folosi telefonul in zbor fara Airplane Mode in cursele aeriene din Europa

  Daca zbori des cu avionul, atunci stii ca orice companie aeriana iti cere sa activezi Airplane Mode pentru terminalul tau sau sa il inchizi inaintea delolarii, utilizarea sa fiind permisa in timpul zborului fara a fi conectat la o retea de telefonie mobila. Aceasta restrictie veche a fost recent ridicata de catre Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatiei, ea permitand folosirea telefonului mobil conectat la o retea de telefonie mobila in timpul zbourilor, dar si a procedurilor de decolare sau aterizare.

  Da, ati citit bine, acum veti putea folosi telefonul mobil conectat la o retea de telefonie mobila in timpul zborurilor cu avionul fara restrictie din partea companiilor aeriene dupa ce acesteaisi vor modifica procedurile interne. Companiile aeriene vor trebui sa faca verificari separate pentru a vedea daca pot permite utilizarea telefoanelor mobile conectate la o retea de telefonie mobila in timpul zborurilor, insa e putin probabil ca multe sa impuna restrictii.

  Desi veti avea posibilitatea de a va folosi telefoanele in acest mod in timpul zborurilor, nu va ganditi ca veti avea semnal la altitudinea de zbor continental sau intercontinental.

9 COMENTARII

  1. @gabi:tipic românește,care încalcă cat de multe reguli ii sta in putința. Este una din trăsăturile care ne deosebește de occidentali,cei către care privim cu atâta râvna… Dar suntem in schimb,șmecheri.

  2. Hai sa nu generalizam, vin periodic in România cu francezi, englezi… si tot timpul le amintesc sa-si pună telefonul pe “mod avion” ! Foarte rar o fac din proprie inițiativa . Nu suntem cu nimic mai speciali sau mai inferiori fata de restul, doar ca la noi sunt “romanii” care se cred mai europeni sau chiar “japonezi” fata de restul asa ca se gândesc sa arunce cu noroi in cei ce nu fac ca si ei!!

  3. @Ari @Dan True. @ionut probabil uita, insa atunci cand le spui o fac; pe cand la noi cand ti se spune faci dinadins contrariul. Ce e trist ca la noi ponderea e mai mare asa decat invers; pe cand la ei e invers. Sunt uscaciuni peste tot, insa nu in general ca la noi.

    Referitor la articol, nu mi se pare o idee extraordinara.