iPhone 5C a fost cel mai bine vandut smartphone in Marea Britanie in luna august

 

  iPhone 5C este de mai bine de un an de zile “oaia neagra” din oferta companiei Apple, o multitudine de analisti, jurnalisti si utilizatori criticand compania Apple pentru lansarea acestui dispozitiv. Desi compania americana nu a furnizat vreodata detalii cu privire la vanzarile generate de catre terminal, o companie de analiza a pietei globale a smartphone-urilor sustine ca iPhone 5C a fost cel mai bine vandut smartphone in Marea Britanie in luna august.

The iPhone 5c was the best selling phone in Britain in August with 8.9% share, outselling the flagship iPhone 5s with 7.6% and the Samsung Galaxy S5 with 6.0%.

  iPhone 5C a reprezentat 8.9% din totalul vanzarilor de smartphone-uri din Marea Britanie in luna august, fata de iPhone 5S care a reprezentat 7.6% si Samsung Galaxy S5 care a reprezentat 6%. Practic Apple a generat 16.7% din vanzarile de smartphone-uri in Marea Britanie in luna august, iar prezenta iPhone 5C in top ar fi surprinzatoare daca nu am sti ca magazinele si operatorii de telefonie mobila ofera terminalul chiar si gratuit pentru anumite contracte.

  Vanzarile companiei Apple in luna august au scazut cu 1.6% fata de aceeasi perioada a lunii iulie, insa era de asteptat avand in vedere ca zvonurile privind lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus s-au intensificat si Apple a trimis intr-un final invitatii pentru eveniment.

4 COMENTARII

  1. in luna august in marea britanie a crescut consumul de maria:)) deci e logic ca erau fumati si nu stiau ce sa cumpere

  2. erau androizii care cumparau 5C pt ca e din plastic – bineinteles ca puneau Android L pe el , fiind ca iOS are prea multe probleme .