Prima Pagina Android Nexus 6 apare intr-o prima imagine

Nexus 6 apare intr-o prima imagine

  Nexus 6 este viitorul smartphone Google care va rula o versiune “curata” a Android, iar compania americana intentioneaza sa le ofere utilizatorilor un terminal extrem de interesant anul acesta. In imaginea de mai sus vedem pentru prima oara un Nexus 6 functional si el confirma fara dubiu faptul ca sunt 100% reale zvonurile privind implementarea unui ecran QHD de 5.92 inch cu rezolutie 2560 x 1440 si 498 pixeli per inch.

  Nexus 6 urmeaza sa aiba si o baterie de 3200 mAh, plus o camera de 13 megapixeli, insa faptul ca ruleaza o versiunea a Android nemodificata il face atat de atractiv, in special pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS. Google produce in general aceste terminale pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma Android, iar ele au performante net superioare smartphone-urilor lansate de catre partenerii celor din Mountain View, tocmai prin prisma faptului ca ruleaza Android nemodificat.

  • seby

    Mai trebuie specificat ca va fi primul device android care va rula android L si ca prețul se va învârte in jurul sumei de doar 350€.
    Dacă vreți sa vedeți cum rulează android cu adevărat , încercați un Nexus. Restul sunt doar porcarii împopoțonate aiurea , mai ales androidul celor de la samsung.

  • BloodyHeart

    +1 @seby
    Dupa ce am pus mana pe un Nexus 5 mi-am dat seama ca sunt “androizi” care stiu sa se miste. Eu inca nu am vazut pana acum Samsung sau alt telefon cu android care sa se miste mai adevarat decat nexus.