Prima Pagina Android Android L este prezentat pe Samsung Galaxy S5 (Video)

Android L este prezentat pe Samsung Galaxy S5 (Video)

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  Android L  este viitoare versiune importanta a Android pe care compania Google se pregateste sa o lanseze pentru smartphone-urile ce ruleaza acest sistem de operare, iar in clipul video de mai sus vedeti o prezentare extinsa a sa. Cei de la Google ar intentiona sa lanseze Android L in urmatoarele saptamani de zile, insa au oferit companiei Samsung posibilitatea de a testa update-ul inainte de a oferi posesorilor de terminale Samsung Galaxy S5 optiunea de a il instala.

  Android L este una dintre cele mai importante update-uri pregatite de catre Google pentru sistemul sau de operare si observati deja ca vorbim despre o schimbare serioasa in ceea ce priveste interfata. Google incearca sa ofere Android-ului o fata mai prietenoasa prin Android L si desigur ca va imbunatati semnificativ performantele sistemului de operare avand in vedere ca, dupa cum ati observat deja azi, iPhone 6 a umilit Samsung Galaxy S5 intr-un test de performante, Android-ul fiind principalul vinovat.

  Nu se stie deocamdata cand va fi lansat Android L, insa el este asteptat de un numar mare de posesori de terminale Android.

emag black friday lista reduceri
 • Mihai V

  Nu vad nici o imbunatatire fata de KitKat, ba din contra chiar are o intarziere la deschiderea unei aplicatii. . . . am observat cand incerca sa deschida aplicatia Calculator si nu numai . . . . in meniu swipe-ul este fara lag, dar asta nu e de ajuns pentru un sistem de operare

 • Mario

  Interfața de la Samsung e o mizerie într-adevăr, dar cu cyanogenmod iubesc galaxy-s5 pur și simplu, ceva de vis

 • Victor Preda

  @Mihai V , e normal sa mearga prost , e versiune Beta atat OS Android cat si interfata TouchWiz .

 • creed

  Cu update sau fără tot Android rămâne , niciodată nu va ajunge la nivelul iOS

 • vlad

  *creend hai sa ne uitam la progresul google si apple pe partea sistemelor de operare..o sa fi uimit sa vezi care a progresat mai mult

 • EuGeorge

  Adevarul e,ca nu cred ca vreodata un update la Android va lasa utilizatorii fara semnal la telefon timp de 2 zile :)))

  Intradevar,nu se va ridica Android nicodata la nivelul Ios-ului,dar se pare ca incepe sa scada Ios la nivelul Androidului,Ios 8 fiind plin de bug-uri.

 • ric

  Niciodata nu spuneti niciodata ca asa s-a spus si legat de dimensiunea ecranelor respectiv de “rezolutiile perfecte peste care ochiul uman nu mai face diferenta” (desi intre un HD si QHD e ca de la cer la pamant). Timpul a demonstrat cat de mult se inseala cei care spun niciodata. Is curios sa vad la anul care “niciodata” de acum va deveni “de aceasta data”…

 • Robie

  Daca si Google facea Android doar pentru 2 telefoane pe an era altceva,ei trebuie sa il optimizeze sa mearga pe sute de device uri cu diferite rezolutii…

 • seby

  Eu cred ca android L va fi chiar bun. Sincer aștept de ceva vreme ca android sa facă o schimbare importantă. Nu de alta dar dacă m-a hotărăsc intr-o zi sa renunț la Apple sa am unde sa m-a duc.
  Un lucru știu sigur , la samsung nu voi ajunge pentru ca au un har al lor in a strica tot ce ating. Androidul de la samsung este de tot rasul si așa va rămâne mereu.