Android L este prezentat pe Samsung Galaxy S5 (Video)

  Android L  este viitoare versiune importanta a Android pe care compania Google se pregateste sa o lanseze pentru smartphone-urile ce ruleaza acest sistem de operare, iar in clipul video de mai sus vedeti o prezentare extinsa a sa. Cei de la Google ar intentiona sa lanseze Android L in urmatoarele saptamani de zile, insa au oferit companiei Samsung posibilitatea de a testa update-ul inainte de a oferi posesorilor de terminale Samsung Galaxy S5 optiunea de a il instala.

  Android L este una dintre cele mai importante update-uri pregatite de catre Google pentru sistemul sau de operare si observati deja ca vorbim despre o schimbare serioasa in ceea ce priveste interfata. Google incearca sa ofere Android-ului o fata mai prietenoasa prin Android L si desigur ca va imbunatati semnificativ performantele sistemului de operare avand in vedere ca, dupa cum ati observat deja azi, iPhone 6 a umilit Samsung Galaxy S5 intr-un test de performante, Android-ul fiind principalul vinovat.

  Nu se stie deocamdata cand va fi lansat Android L, insa el este asteptat de un numar mare de posesori de terminale Android.