Prima Pagina Android Android L este prezentat pe Samsung Galaxy S5 (Video)

Android L este prezentat pe Samsung Galaxy S5 (Video)

  Android L  este viitoare versiune importanta a Android pe care compania Google se pregateste sa o lanseze pentru smartphone-urile ce ruleaza acest sistem de operare, iar in clipul video de mai sus vedeti o prezentare extinsa a sa. Cei de la Google ar intentiona sa lanseze Android L in urmatoarele saptamani de zile, insa au oferit companiei Samsung posibilitatea de a testa update-ul inainte de a oferi posesorilor de terminale Samsung Galaxy S5 optiunea de a il instala.

  Android L este una dintre cele mai importante update-uri pregatite de catre Google pentru sistemul sau de operare si observati deja ca vorbim despre o schimbare serioasa in ceea ce priveste interfata. Google incearca sa ofere Android-ului o fata mai prietenoasa prin Android L si desigur ca va imbunatati semnificativ performantele sistemului de operare avand in vedere ca, dupa cum ati observat deja azi, iPhone 6 a umilit Samsung Galaxy S5 intr-un test de performante, Android-ul fiind principalul vinovat.

  Nu se stie deocamdata cand va fi lansat Android L, insa el este asteptat de un numar mare de posesori de terminale Android.

 • Mihai V

  Nu vad nici o imbunatatire fata de KitKat, ba din contra chiar are o intarziere la deschiderea unei aplicatii. . . . am observat cand incerca sa deschida aplicatia Calculator si nu numai . . . . in meniu swipe-ul este fara lag, dar asta nu e de ajuns pentru un sistem de operare

 • Mario

  Interfața de la Samsung e o mizerie într-adevăr, dar cu cyanogenmod iubesc galaxy-s5 pur și simplu, ceva de vis

 • Victor Preda

  @Mihai V , e normal sa mearga prost , e versiune Beta atat OS Android cat si interfata TouchWiz .

 • creed

  Cu update sau fără tot Android rămâne , niciodată nu va ajunge la nivelul iOS

 • vlad

  *creend hai sa ne uitam la progresul google si apple pe partea sistemelor de operare..o sa fi uimit sa vezi care a progresat mai mult

 • EuGeorge

  Adevarul e,ca nu cred ca vreodata un update la Android va lasa utilizatorii fara semnal la telefon timp de 2 zile :)))

  Intradevar,nu se va ridica Android nicodata la nivelul Ios-ului,dar se pare ca incepe sa scada Ios la nivelul Androidului,Ios 8 fiind plin de bug-uri.

 • ric

  Niciodata nu spuneti niciodata ca asa s-a spus si legat de dimensiunea ecranelor respectiv de “rezolutiile perfecte peste care ochiul uman nu mai face diferenta” (desi intre un HD si QHD e ca de la cer la pamant). Timpul a demonstrat cat de mult se inseala cei care spun niciodata. Is curios sa vad la anul care “niciodata” de acum va deveni “de aceasta data”…

 • Robie

  Daca si Google facea Android doar pentru 2 telefoane pe an era altceva,ei trebuie sa il optimizeze sa mearga pe sute de device uri cu diferite rezolutii…

 • seby

  Eu cred ca android L va fi chiar bun. Sincer aștept de ceva vreme ca android sa facă o schimbare importantă. Nu de alta dar dacă m-a hotărăsc intr-o zi sa renunț la Apple sa am unde sa m-a duc.
  Un lucru știu sigur , la samsung nu voi ajunge pentru ca au un har al lor in a strica tot ce ating. Androidul de la samsung este de tot rasul si așa va rămâne mereu.