Un bijutier elvetian isi propune sa faca Apple Watch la fel de scump precum un ceas Rolex

  Desi compania Apple va comercializa o versiune a Apple Watch din aur de 24 de karate, un bijutier elvetia considera ca pentru unii oameni suficient de bogati aceasta optiune nu ar fi suficienta, asa ca le propune o alternativa interesanta pentru el. Mai exact, designerul Ivan Arpa isi propune sa imbrace marginile carcasei Apple Watch in diamante, dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, intreaga modificare aducand valoarea ceasului la aproximativ 60.000 dolari.

  Avand in vedere ca un Apple Watch va avea un pret de pornire de 350$ in versiunea normala si ca Apple Watch Edition ar putea costa minim 1000$ – 1200$, diferenta fata de pretul cerut de elvetian este foarte mare. In ciuda acestei diferente, cei care au bani sa-si cumpere un Rolex, cu siguranta vor avea bani sa-si cumpere si un Apple Watch, asta daca vor dori sa-si bata capul cu iOS-ul celor de la Apple si sa isi incarce zilnic produsul pentru a-l putea folosi.

8 COMENTARII

  1. Mega luxos si extravagant dar cu mult bun gust, mai ales ca de fel diamantele bagheta din imagine au o taietura masculina, ascutita, abia astept sa il lanseze…un vis frumos cu cel mai destept smartwatch din Univers!

  2. @Driver abia astepti sa il lanseze nea elvetianu, ca sa iti vinzi si tu casa/masina si 1 rinichi ca sa il iei. Este? :))

  3. Apropo vand 1 rinichi, un sfert de ficat, 1 borcanel lichid seminal, :)), 500 ml de sange grupa 0; 2 metri de peruca din par pubian natural blond, niste maduva osoasa (cu masura) si loc de parcare public in parcarea Kaufland :))

  4. Ivan Arpa este unul din cei mai buni designeri de ceasuri din lume, printre altele seria Titani DNA si Moon DNA ii apartin, pe vremea cand lucra la Romain Jerome…E posibil sa scoata ceva interesant din ceasul Apple, desi personal cred ca la 60k usd conteaza foarte mult ce se afla in interiorul unui ceas, si niste tranzistori nu se incadreaza chiar la categoria ‘haute horologerie’…