iPhone 6 Plus rupe parul utilizatorilor

  iPhone 6 Plus se indoaie, insa mai mult decat atat, acum rupe si parul utilizatorilor care il folosesc in viata de zi cu zi, sau cel putin asta sustin unii dintre cei care si-au exprimant pe Twitter neplacerile cauzate de catre terminalul Apple. Se pare ca unii utilizatori isi prind parul din barba sau parul din cap in separatorul extrem de subtire dintre carcasa iPhone 6 Plus si ecranul terminalului, la detasarea de cap parul fiind rupt cu o usoara durere pentru posesorii determinalelor.

  Desigur ca vorbim despre o simpla lamentare si nu despre o problema reala, insa se pare ca destui utilizatori se plang din cauza sa pe reteaua de socializare Twitter si numarul lor va creste cu siguranta in perioada urmatoare.

23 COMENTARII

  1. Din seria “Nu-l tii bine in mana”,”Nu ai parul prins/ai barba”. Ce tupeu pe unii utilizatori,unii sa vb ei la molecula cu parul in vant,altii cu barba lu InaltpSuperMegaExtraPreasfintitul Daniel! :-))

  2. Adevarul e ca si mie mi s-au prins fire din barba de cateva ori , la 5s . Dar nu e ceva grav , adica daca distanta e mica nu e bine , faca e mare iti intra mizerie ( sau cardul ) … Mai da’ greu santem de multumit … Cand aveam Motorola Flare ( nu uit niciodata cum se numea , a fost primul mobil ) , cat o caramida , eram cel mai fericit om ! Acum cu iPhone 6 , sant total nemultumit …. Sa fim atenti la noi si sa ne multumim cu ce avem ( sau primim in dar de la divin ) …

  3. al meu imi face masaj la urechi si ma epileaza in ureche plus de asta is chel…deci nu e problema :)))….cat de penibili sunt unii oameni…singurul loc unde te rupe 6….e la buzunar 😀