NFL le interzice jucatorilor sa poarte casti Beats in timpul interviurilor (Video)

http://www.youtube.com/watch?v=HESJgpYYUyM

  Una dintre principalele strategii de promovare ale castilor Beats a fost oferirea gratuita a lor catre jucatorii de fotbal american, baseball sau baschet in ideea de a ii motiva pe fani sa cumpere produsele companiei achizitionate de catre Apple. Desi strategia a functionat pana acum, NFL, Liga Nationala de Fotbal American, a incheiat un contract de promovare cu cei de la Bose, interzicandu-le acum jucatorilor de fotbal american sa poarte casti Beats in timpul interviurilor date in fata camerelor.

Over the last few years athletes have written Beats into their DNA as part of the pre-game ritual. Music can have a significant positive effect on an athlete’s focus and mental preparedness and has become as important to performance as any other piece of equipment.

  Desi cei de la Beats au incheat contracte de promovare cu NFL in cursul anului trecut, iata ca anul acesta liga prefera sa colaboreze cu Bose si sa interzica produsele celor de la Apple in timpul interviurilor. O interdictie similara a fost aplicata si de catre Sony in timpul Cupei Mondiale de Fotbal din Brazilia, insa atunci fotbalistii au avut posibilitatea de a purta castile favorite in afara stadioanelor inainte sau dupa meciuri, asa ca probabil acum vor exista destule scandaluri in SUA legate de Beats.

5 COMENTARII

  1. bose si beats sunt apropiati ca si calitate a sunetului. Am bose on ear 2 si in ear 2. Facand o comparatie cu Beats nu am observat diferente considerabile.
    Ca o paranteza pot spune ca cei de la service bose sunt foarte nesimtiti in a rezolva/repara produsele cu diverse defecte de difuzor sau cablu. Mereu refuza acordarea garantiei pe motiv de utilizare necorespunzatoare.
    Sa fie doar in Romania situatia asta sau global?