Romanii danseaza – aplicatia pentru iPhone si iPad a emisiunii Danseaza Printre Stele


Danseaza Printre Stele este cel mai nou show TV lansat de catre Antena 1 in cursul acestei seri si daca l-ati urmarit, atunci stiti ca el are o aplicatie prin intermedul careia puteti intra in competitie sau puteti lua lectii de danse. Romanii danseaza este aplicatia pentru iPhone si iPad a emisiunii Danseaza Printre Stele, in acest articol puteti vedea cateva imagini cu interfata sa, ea fiind facuta in colaborare cu operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania.

Vino in backstage-ul Romanii danseaza printre stele! Poti sa tragi cu ochiul la ultimele repetitii, sa inveti sa dansezi la cursurile noastre de dans, iar daca esti cel mai bun dansator poti ajunge chiar pe marea scena.

  Aplicatia Romanii danseaza pentru iPhone si iPad va ajuta sa intrat in competitie pentru a sustine concurentii prezenti in emisiunea Danseaza printre stele, va permite sa accesati si continut din backstage-ul acesteia, deci vorbim despre o aplicatie complexa. In ceea ce priveste lectiile de dans, veti avea parte de o serie de imagini cu instructiuni detaliate pentru a invata rapid cum sa dansati, in fiecare saptamana fiind introduse lectii noi.

  Aplicatia Romanii danseaza este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT pentru iPhone, iPad si iPod Touch in App Store Romania.

Pretul initial:
Numele:
Romanii danseaza

Gratuit

DESCARCA





Developer: Antena TV Group SA
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: Vino in backstage-ul Romanii danseaza printre stele! Poti sa tragi cu ochiul la ultimele repetitii, sa inveti sa dansezi la cursurile noastre de dans, iar daca esti cel mai bun dansator poti ajunge chiar p…


Dimensiunea aplicatiei este: 21.1 Mb