Steve Jobs – 3 ani de la moartea unui inovator

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=UF8uR6Z6KLc&w=400&h=300]

  Steve Jobs a fost unul dintre cei mai renumiti presedinti de companii americane, a fost un inovator in adevaratul sens al cuvantului si a schimbat in bine si in repetate randuri lumea in care traim. Steve Jobs nu a fost un inventator, Steve Jobs nu a fost un inginer stralucit, ci a stiut tot timpul sa anticipeze nevoile oamenilor si a reusit sa aduca pe piata produse de care putini credeau ca au nevoie, dar de care foarte mult au realizat in final ca au.

  Steve Jobs a co-fondat Apple cu peste trei decenii in urma si a reusit sa-si indeparteze bunii prieteni in tineretea petrecuta in calitate de CEO al Apple, insa a stiut sa invete din infrangeri si sa devina mai bun. Steve Jobs a avut viziunea de a intelege importanta unor produse pe care altii le considerau fara viitor, Steve Jobs a stiut sa ceara ajutorul competitorilor sai cand situatia a cerut-o, Steve Jobs a fost un supravietuitor care a cladit cea mai populara companie IT de pe glob.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=vN4U5FqrOdQ&w=400&h=300]

  Steve Jobs a fost un sef dificil cu pretentii exagerate care a avut o viziune proprie asupra lumii, dar care a stiut sa-si motiveze angajatii, prietenii si colaboratorii sa vada lumea prin ochii lui pentru a putea aduce pe piata produse grozave. Steve Jobs a fost urat, Steve Jobs este iubit, Steve Jobs a schimbat atat de mult industria tehnologica in atat de multe moduri incat merita comemorat pe vecie deoarece el si-a adus pe deplin contributia la evolutia tehnologica a omenirii.