SwitchAutofocus te ajuta sa controlezi sistemul de focalizare automata a camerei unui iPhone sau iPod Touch

  SwitchAutofocus este un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa o metoda de a administra sistemul de focalizare automata a camerei unui iPhone sau iPod Touch. In imaginea de mai sus aveti prezentat meniul de setari al tweak-ului, el avand optiuni pentru dezactivarea focalizarii automate, pentru notificarea noastra cand sistemul este activ, iar in final pentru ascunderea chenarului care ne spune unde focalizeaza camera.

Does autofocus annoy you? Sometimes it need to be disabled, so this tweak is the choice. You are allowed to switch autofocus modes (System default, Just hide the squared crop, and Disable entire autofocus system) by double tapping with 2 fingers on the camera preview view. More info in settings.

  SwitchAutofocus trebuie utilizat cu atentie deoarece v-ar putea lasa cu poze fara focalizare in cazul in care dezactivati acest sistem si uitati sa il reactivati. SwitchAutofocus este disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT in repo-ul BigBoss al Cydia.