Facebook va permite efectuarea de transferuri de bani prin aplicatia pentru iPhone

  Facebook este cea mai populara retea de socializare de pe glob si are o aplicatie nedemna de o retea atat de utilizata, insa compania intentioneaza sa profite de pe urma popularitatii sale pentru a implementa un sistem de transfer de bani. In imaginea de mai sus aveti prezentat un screenshot care ne arata cum ar putea functiona o parte din meniul care va permite efectuarea unui transfer de bani, cei de la Facebook urmand a ne permite sa atasam carti de credit unui profil pentru plati.

  Functia este implementata in momentul de fata in aplicatia Facebook Messenger si se pare ca ea ar fi pregatita pentru lansarea oficiala, cei de la Facebook testand-o deja de cateva luni de zile. Transferurile de bani se vor face la fel de usor precum trimiterea de mesaje catre prieteni, sistemul impunand autorizarea tranzactiei folosind un PIN dedicat, asa ca nimeni nu va putea trimite bani din telefonul vostru fara ca voi sa stiti.

  Deocamdata e putin probabil ca sistemul sa fie disponibil inclusiv in Romania, insa poate in 2015 lucrurile se vor schimba.