Facebook ne va permite sa interactionam in mod anonim pe reteaua sa de socializare

  La doar cateva zile dupa aflarea faptului ca Facebook Messenger va permite efectuarea de transferuri de bani cu oricare dintre prietenii nostri fara a parasi aplicatia, astazi aflam ca Facebook intentioneaza sa ne permita sa interactionam in mod anonim pe reteaua sa de socializare. Facebook va lansa o aplicatie speciala pentru cei interesati sa ramana anonimi in timpul discutiilor din cadrul retelei de socializare, acest sistem fiind gandit pentru a le permite utilizatorilor sa participe la discutii in care nu ar fi avut curajul sa intre deoarece au conturi Facebook cu poze proprii si nume real.

  Aplicatia este dezvoltata de ceva vreme si ar fi pregatita pentru o lansare ce ar putea avea loc in perioada imediat urmatoare, insa deocamdata nu se stie exact cand ar putea fi ea lansata in App Store. Nu se stie nici in ce mod va fi permisa interactiunea cu Facebook daca utilizatorilor nu li se va cere sa se logheze efectiv in reteaua de socializare cu un username propriu, asa ca ramane de vazut ce tip de interactiune a gandit compania americana pentru noi in noua sa aplicatie.

4 COMENTARII

  1. Foarte prost gandit. E un fel de “hai sa mai recuperam din ce a luat ask.fm” facand o struto-camila care o sa devina instant o platforma pentru amenintari, injuraturi si altele.