Prima Pagina Apple iPhone 2G – un prototip ne arata cum a testat Apple primul...

iPhone 2G – un prototip ne arata cum a testat Apple primul iPhone inaintea lansarii oficiale

  V-am vorbit zilele acestea despre un prototip al iPhone 6 care a fost pus in vanzare prin intermediul website-ului american eBay si a inregistrat oferte de pana la 60.000$, iar astazi va vorbesc si despre un prototip al iPhone 2G. In imaginile acestui articol puteti vedea cum a aratat prototipul primului model al iPhone inainte ca Apple sa lanseze acest terminal pe piata, interfata sa fiind una rudimentara, complet diferita fata de cea pe care o putem vedea in prototipurile de acum.

  Intreaga functionalitate a acestui prototip a fost accesibila prin intermediul butoanelor pe care le vedeti in imagini, echipa care a dezvoltat interfata nestiind cum va arata versiunea finala a iOS-ului pentru el. Desi acum acest prototip este mai putin important decat recentele terminale ale companiei Apple, el ne prezinta totusi o parte din istoria companiei si ne arata de la ce au evoluat lucrurile pana acum in ceea ce priveste testarea terminalelor companiei Apple.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • Chatagra

    @zaone desi a evoluat si softul de test in acesti ani in mare cam acelasi lucru ruleaza si pe iphone-ul 6 vandut pe ebay 🙂

  • Doc

    Si geniul știa! Si a rupt tot!