Prima Pagina Apple Toate iPhone-urile lansate pana acum paticipa in testul de rezistenta care dovedeste...

Toate iPhone-urile lansate pana acum paticipa in testul de rezistenta care dovedeste evolutia lor de-a lungul timpului (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=qXSpfwYL6eE&w=400&h=300]

  An dupa an compania Apple incearca sa imbunatateasca rezistenta iPhone-urilor sale la impact si diverse alte accidente, schimband o data la doi ani si design-ul total al terminalelor sale. De la iPhone 2G si pana la iPhone 6 Plus terminalele iPhone au trecut printr-o multitudine de schimbari in ceea ce priveste design-ul, insa si prin diverse modele ale panourilor de protectie Gorilla Glass care ar trebui sa le mentina ecranul intact in cazul unui impact cu o suprafata dura.

  Desi anul acesta s-a zvonit ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor avea ecranul protejat de sticla de safir, iata ca in final Apple a ales sa foloseasca tot Gorilla Glass, sau un material similar, acest lucru oferind protectie similara precum in trecut. Daca ea este mai buna sau mai slaba decat cea a terminalelor aflati din clipul video de mai sus in care avem comparate : iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

 • octa

  Se auzea ca iPhone 4 si 4s au ecranele de Safir si capacul spate!!cum este pana la urma ??

 • Nu stiu unde se auzea, dar nu se auzea bine.

 • amfetamin

  Unde este evoluția,ca toate s-au facut zob? Si apoi depinde si de asta cum ii da drumul din mana si fiecare terminal in parte are centrul de greutate poziționat altfel. Ar fi trebuit un braț de robot sau macar ceva cârlig care ii dădea drumul de la același înălțime si poziție. Se si vede ca a vrut sa pice nu stiu care tel side drop si a picat cu fata pana la urma.

 • sony

  iPhoanele nu au fost niciodata printre cele mai rezistente terminale . A fost o permanenta cautare intre design , rezistenta si conectivitate mai buna .Si nu s-a gasit o solutie inca. Sunt mediocre din toate aspectele astea.

 • axelm75

  Pacat de colectia asta frumoasa de telefoane, omul nu are multa minte daca distruge niste telefoane sa demonstreze ca sticla se sparge…unde nu e nici Dzeu nu cere !

 • iTu

  Ia auzi si la “sony” cica iphone e “mediocru” la design, lasa ca e Z peste, deaia se vinde de nu aude nimeni de el

 • titi

  Stau si ma intreb oare voi nu sunteti satui de teste deastea de rahat????
  La o privire sumara a acestui video se constata clar ca nu se respecta conditiile pentru celelalte telefoane. nu vi se pare ciudat ca primele telefoane se sparg putin si celelalte complect?? Va spun eu de ce, pentru ca pe jos este plin de sticla pisata deja!!!!
  Sfatul meu:Zaone nu mai pune videouri care discrediteaza aiurea sau care sunt realizate aiurea,iar ceilalti nu va mai uitati la prostii.
  O zi buna!