Toate iPhone-urile lansate pana acum paticipa in testul de rezistenta care dovedeste evolutia lor de-a lungul timpului (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=qXSpfwYL6eE&w=400&h=300]

  An dupa an compania Apple incearca sa imbunatateasca rezistenta iPhone-urilor sale la impact si diverse alte accidente, schimband o data la doi ani si design-ul total al terminalelor sale. De la iPhone 2G si pana la iPhone 6 Plus terminalele iPhone au trecut printr-o multitudine de schimbari in ceea ce priveste design-ul, insa si prin diverse modele ale panourilor de protectie Gorilla Glass care ar trebui sa le mentina ecranul intact in cazul unui impact cu o suprafata dura.

  Desi anul acesta s-a zvonit ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor avea ecranul protejat de sticla de safir, iata ca in final Apple a ales sa foloseasca tot Gorilla Glass, sau un material similar, acest lucru oferind protectie similara precum in trecut. Daca ea este mai buna sau mai slaba decat cea a terminalelor aflati din clipul video de mai sus in care avem comparate : iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6 Plus.