Prima Pagina aplicatii Cycloramic gaseste o metoda de a roti automat iPhone 6 pentru inregistrare...

Cycloramic gaseste o metoda de a roti automat iPhone 6 pentru inregistrare de clipuri video (Video)

0

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_uKkqVKQIbY&w=400&h=300]

  Cycloramic este o aplicatie lansta in cursul anului trecut in App Store pentru iPhone-urile companiei Apple, ea fiind dezvoltata in ideea de a roti automat terminalele iPhone folosindu-le motorul vibrator si de a inregistra clipuri video in acelasi timp. Avand in vedere ca iPhone-urile vechi erau mai groase, procedura era simpla, insa din moment ce iPhone 6 are un profil mai subtire si o carcasa cu margini rotunde inclusiv la baz,a procedura s-a schimbat, insa functioneaza in continuare, oarecum.

  Cei de la Cycloramic s-au gandit ca pentru a isi mentine aplicatia functionala le pot cere utilizatorilor sa isi foloseasca incarcatorul inclus in cutia iPhone 6 intr-un mod cu totul si cu totul inedit. Practic acum Cycloramic le spune utilizatorilor ca daca intentioneaza sa foloseasca aplicatia in acealsi mod precum in trecut, ei trebuie sa foloseasca incarcatorul din cutia iPhone 6 pentru a roti terminalul in timp ce inregistreaza clipuri video, iar in clipul video de mai sus aveti prezentata procedura.

  Ca sa fiu sincer, ideea in sine este destul de ciudata, insa ea ar trebui sa functioneze inclusiv cu incarcatoarele europene. Cycloramic este disponibila in doua versiuni, una pentru iPhone 6 si si alta pentru vechile terminale iPhone.


Pretul initial:
Numele:
Cycloramic for iPhone 6

1.79

DESCARCA

Developer: Egos Ventures, Inc.
Universala
Categoria: Photo & Video


Descriere: The Handsfree mode only works with the iPhone 6 and must be used on a polished level surface (granite/marble counter top or wood desk).

As Seen on SHARKTANK!
Cycloramic Revolutionizes the way you take p…


Dimensiunea aplicatiei este: 34.4 Mb


Pretul initial:
Numele:
Cycloramic for iPhone 5/5S

1.79

DESCARCA

Developer: Egos Ventures, Inc.
Universala
Categoria: Photo & Video


Descriere: The Handsfree mode only works with the iPhone 5/5S and must be used on a polished level surface (granite or marble counter top).

As Seen on SHARKTANK!
Cycloramic Revolutionizes the way you take panorami…


Dimensiunea aplicatiei este: 19.7 Mb