Prima Pagina Apple iPad Air 2 va fi una dintre cele mai subtiri tablete de...

iPad Air 2 va fi una dintre cele mai subtiri tablete de pe piata, dar va veni cu o schimbare importanta

iPad Air 2 iDevice.ro 1

  Aseara au aparut pe internet o multitudine de informatii privind SPECIFICATIILE iPad Air 2, ele fiind similare cu cele publicate in diverse zvonuri aparute in decursul ultimelor saptamani de zile pe internet. Conform acestor informatii, iPad Air 2 va fi cu 0.5mm mai subtire decat tableta iPad Air, iar acest lucru o va face una dintre cele mai subtiri tablete existente pe piata cu un profil de numai 7mm, doar cateva tablete lansate in trecut avand fiind atat de subtiri.

  Separat de reducerea grosimii, se pare ca iPad Air 2 va fi prima tableta a companiei Apple care nu va mai fi disponibila intr-o versiune cu 16 GB spatiu de stocare, compania Apple facand trecerea la modele ce incep de la 32 GB. In aceasta idee, modelul cu 32 GB spatiu de stocare va fi, cel mai probabil, disponibil la pretul la care este vandut actualul model cu 16 GB spatiu de stocare, deci teoretic utilizatorii nu vor fi nevoiti sa plateasca mai mult pentru a o cumpara.

  Acestea fiind spuse, Apple pregateste o serie de surprize interesante pentru noi.

 • Olimpiu

  Saltul la 32 era necesar.

 • Laurentiu

  Cea mai subtire tableta de pe piata este Samsung Galaxy Tab S cu doar 6.6, deci Apple ar trebui sa scoata Ipad Air 2 cu 1 mm mai subtire ca sa fie cea mai subtire.

 • Cine a spus ca e cea mai subțire?

 • Razvan

  A zis una dintre cele mai subtiri nu cea mai !

 • Srb

  Deci conferinta nu va fi pe 16 ci pe 21 oct, din moment ce pica marti si nu s-au trimis invitatiile

 • Rafa

  Bine tu zaone

 • seby

  Iar subțire?!!!!! Cât de idiot sa fii sa insisti in continuare pe subtierea produselor când vezi ca ele se îndoaie :)))))))
  De iPad nu m-a interesează ca am luat unu si va fii ultimul
  Oricum Surface 3 este prea tare , restu par jucării pe lângă Surface 3.