Cum vezi filme piratate pe iPhone si iPad cu Popcorn Time

  iPhone si iPad nu permit vizionarea de filme piratate fara a avea jailbreak, in mod normal, insa multumita unui bug existent in sistemul de operare iOS 8 oricine poate face acest lucru oriunde si oricand, fara restrictii. Pentru a vedea filme piratate pe iPhone si iPad trebuie doar sa instalati o aplicatie numita Popcorn Time, ea avand o baza de date extrem de vasta cu tot felul de filme din diverse categorii, majoritatea dintre ele fiind extre de recent lansate in cinematografe.

Cum vad filme piratate pe iPhone si iPad cu Popcorn

  1. Mergeti in Settings>General>Date & Time, Configurari>General>Data si Ora si dezactivati optiunea Automatically Set, Reglare Automata, apoi setati ca data ziua de 16 a lunii septembrie.
  2. Deschideti Safari pe iPhone si iPad si accesati Pgyer.com/timeforpopcorn.
  3. Apasati butonul verde pentru instalarea Popcorn Time.
  4. Deschideti Popcorn Time si selectati optiunea Trust dupa afisarea alertei pe ecranul terminalelor.
  5. Acum puteti merge inapoi in Settings>General>Date & Time, Configurari>General>Data si Ora si reactivati optiunea Automatically Set, Reglare Automata, apoi setati ca data ziua de 16 a lunii septembrie.

  Puteti instala Popcorn Time pentru a vedea filme piratate pe iPhone si iPad daca rulati iOS 8 in terminalele voastre, puteti incerca si cu versiuni mai vechi desi nu va pot confirma functionalitatea, insa de indata ce iOS 8.1 va fi instalat totul va deveni imposibil. Acestea fiind spuse, va recomand sa mergeti in cinematografe si sa vedeti filmele care va plac, deoarece munca trebuie rasplatita chiar daca exista si metode de a obtine gratuit filmele respective.