Prima Pagina accesorii Orange lanseaza Jawbone UP24TM (Video)

Orange lanseaza Jawbone UP24TM (Video)

6

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=yvJeC0vGQPg&w=400&h=300]

  Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, a anuntat in cursul acestei zile lansarea bratarii Jawbone UP24TM pe care o puteti vedea intr-o prezentare scurta facuta de Jawbone in clipul video de mai sus. Jawbone UP24TM este o bratara de fitness care se interconecteaza cu terminalele mobile pentru a furniza informatii despre activitatile noastre, o aplicatie speciala pentru Android si iOS permitand preluarea acestor informatii pentru a le afisa intr-o interfata intuitiva.

  Bratara celor de la Jawbone foloseste tehnologia Bluetooth Smart pentru a comunica cu terminalele mobile pe care noi le detinem, ea permitand:

  • monitorizarea somnului – îi îndeamnă să adoarmă la orele potrivite si cu ajutorul alarmei să se trezească în fiecare dimineață în momentul optim al ciclului de somn.
  • monitorizarea alimentației – în care pot vizualiza și selecta rapid din lista mâncărurilor pe care le consumă cel mai frecvent și pot evalua rapid cât de sănătos este un fel de mâncare.
  • monitorizarea activităților – în care își pot înregistra greutatea și seta un obiectiv personal pentru a urmări progresul către greutatea dorită, de la pașii pe care îi fac și până la antrenamentele și caloriile arse, oferind o evaluare completă a activității zilnice.

  Daca sunteti interesati de bratara Jawbone UP24TM, ei bine o puteti cumpara de la Orange la pretul de 129€.

Orange își extinde portofoliul de gadgeturi wearable cu brățara UP24TM by Jawbone

Bucureşti, 7 octombrie 2014. Astăzi Orange lansează oficial în România brățara UP24TM by Jawbone extinzând portofoliul de gadgeturi wearable.

UP24TM este cel mai nou dispozitiv care, alături de aplicația cu același nume și de serviciul de informații disponibil, îi ajută pe utilizatori să își monitorizeze greutatea, somnul sau activitățile sportive și să se mențina în formă. În plus, pe parcursul folosirii, brățara începe să cunoască obiceiurile zilnice ale utilizatorilor și să recomande mici schimbări care îi vor ajuta să devină exact cum îsi doresc sau să își îndeplinească obiectivele.

UP24TM este prezentă în magazinele Orange, precum și în magazinul online la prețul de 129 euro. Brățara este disponibilă în trei mărimi (mică, medie și mare) și în două culori (negru și portocaliu).

Pentru a o folosi, clienții vor conecta brățara UP24TM prin Bluetooth Smart, astfel încât să primească notificările atunci când au nevoie de ele prin intermediul aplicației. Iar datorită actualizărilor în timp real, vor fi mereu la curent cu progresul înregistrat și își vor putea atinge obiectivele. Aplicația este compatibilă cu iOS și Android și oferă funcționalități suplimentare care să îi ajute pe utilizatori:

monitorizarea somnului – îi îndeamnă să adoarmă la orele potrivite si cu ajutorul alarmei să se trezească în fiecare dimineață în momentul optim al ciclului de somn.

monitorizarea alimentației – în care pot vizualiza și selecta rapid din lista mâncărurilor pe care le consumă cel mai frecvent și pot evalua rapid cât de sănătos este un fel de mâncare.

monitorizarea activităților – în care își pot înregistra greutatea și seta un obiectiv personal pentru a urmări progresul către greutatea dorită, de la pașii pe care îi fac și până la antrenamentele și caloriile arse, oferind o evaluare completă a activității zilnice.

UP24TM funcționează pe baza MotionX® Engine, sistem bazat pe elemente de biomecanică a mișcărilor umane naturale. Bateria durează timp de 7 zile și poate fi încărcată prin intermediul calculatorului sau al unui adaptor prin cablul USB.