Iata cum poti instala un emulator SNES pe iPhone

  Daca sunteti un fan SNES, ei bine am o veste buna pentru voi deoarece acum puteti instala un emulator de acest gen direct in terminalele voastre iPhone chiar si fara a avea jailbreak facut in prealabil pe dispozitivul vostru. Totul are la baza un bug al iOS-ului pe care compania Apple il va inchide de indata de iOS 8.1 va fi lansat oficial, asa ca daca doriti sa faceti o instalare, ar fi bine sa o faceti acum, pentru ca in cateva saptamani ea ar putea deveni imposibila.

Instalare emulator SNES iPhone

  1. Deschideti Safari in terminalele voastre si accesat website-ul iEmulators.com.
  2. Cautati in pagina SiOS si apasati butonul Install, apoi apasati Install din nou daca vi se cere sau instalarea nu incepe deja.
  3. Mergeti in Settings>General>Date & Time, Configurari>General>Data si Ora si dezactivati optiunea Automatically Set, Reglare Automata, apoi setati ca data ziua de 6 a lunii iulie.  Daca dupa efectuarea setarii vi se va spune ca download-ul a esuat, accesati optiunea Retry.
  4. Dupa finalizarea procesului, deschideti SiOS si apasati butonul Trust in momentul in care vi se cere acest lucru.

  De aici incolo veti putea juca orice joc SNES disponibil deja in aplicatie si veti putea instala altele noi prin intermediul website-ului mentionat in lista de instructiuni.

2 COMENTARII

  1. Am instalat emulatorul pe 5s (7.0.6) și pe iPad 4 (7.0.4), ambele JB. Aplicația pornește dar nu apare niciun joc – secțiunea Games e empty. Am dezactivat AdBlocker, am dat permisiuni la Network pt. aplicație în ProtecMyPrivacy, fără niciun rezultat. Any ideas, zaone? Thanks!