Un american isi ofera casa la schimb cu un iPhone 6


Americanii fac lucruri ciudate si probabil unii dintre voi veti fi uimiti sa aflati ca un locuitor al orasului Detroit este dispus sa renunte la casa din imaginea de mai sus in schimbul unui iPhone 6 sau a unei tablete iPad cu 32 GB spatiu de stocare. Desi ideea in sine poate parea complet nebuna, realitatea este ca barbatul a cerut 5000$ pe casa situata intr-o zona nu foarte buna a orasului, iar dupa doua reduceri de pret o are listata pentru doar 3000$, insa nimeni nu pare interesat de ea.

*INVESTOR SPECIAL* 3 Bedroom, 1.1 Bath Brick colonial with finished basement and 2 car detached garage. QCD ONLY! Furnace and HWT will be provided if closed before September 29th. Seller will swap the house for a new iPhone 6 or a new iPad – 32gb Brokered And Advertised By: Real Estate Professional Serv Listing.

  Proprietarul casei are datorii de 6000$ la municipalitatea orasului Detroit si dupa cum puteti vedea din imagine, casa este departe de a fi locuibila, o parte dintre ferestre si usi fiind furate de catre diverse persoane. Chiar si asa, ideea de a vinde o casa pentru suma de doar 3000$, sau a accepta un iPhone 6 ori o tableta iPad in schimbul ei pare a fi nebuneasca, insa in disperare de cauza se pare ca oamenii sunt dispusi sa accepte aproape orice pe obiecte pe care nu le pot vinde.