Prima Pagina iPhone 6 Un american isi ofera casa la schimb cu un iPhone 6

Un american isi ofera casa la schimb cu un iPhone 6


Americanii fac lucruri ciudate si probabil unii dintre voi veti fi uimiti sa aflati ca un locuitor al orasului Detroit este dispus sa renunte la casa din imaginea de mai sus in schimbul unui iPhone 6 sau a unei tablete iPad cu 32 GB spatiu de stocare. Desi ideea in sine poate parea complet nebuna, realitatea este ca barbatul a cerut 5000$ pe casa situata intr-o zona nu foarte buna a orasului, iar dupa doua reduceri de pret o are listata pentru doar 3000$, insa nimeni nu pare interesat de ea.

*INVESTOR SPECIAL* 3 Bedroom, 1.1 Bath Brick colonial with finished basement and 2 car detached garage. QCD ONLY! Furnace and HWT will be provided if closed before September 29th. Seller will swap the house for a new iPhone 6 or a new iPad – 32gb Brokered And Advertised By: Real Estate Professional Serv Listing.

  Proprietarul casei are datorii de 6000$ la municipalitatea orasului Detroit si dupa cum puteti vedea din imagine, casa este departe de a fi locuibila, o parte dintre ferestre si usi fiind furate de catre diverse persoane. Chiar si asa, ideea de a vinde o casa pentru suma de doar 3000$, sau a accepta un iPhone 6 ori o tableta iPad in schimbul ei pare a fi nebuneasca, insa in disperare de cauza se pare ca oamenii sunt dispusi sa accepte aproape orice pe obiecte pe care nu le pot vinde.

 • j

  Da ce naiba este in cartier de niggers ? Eu as fi dispus sa-i cumpar si un iPhone 6 si un iPad pentru casa aia insa nu am viza de state. Aici nu iei nici macar un cotet de porci pentru un iPhione 6 🙁

 • seby

  In Detroit ?!!! Serios? Poate sa dea el un iPhone 6 ca săi ia cineva casa :))))))) cine naiba se duce in Detroit.

 • Iulius

  Cica e ff nasol in Detroit.A dat orasul faliment,bancile au luat o gramada de case iar imobilele din cartierele noi nu s-au vindut si incep sa se distruga incet incet.Citisem un comentariu undeva care zicea referitor la situatia din Detroit :”Democratia incepe cind vine intr-o comunitate primul negru si se termina cind pleaca ultimul alb”

 • Gyany

  Cand am ajuns in US in 2000, am poposit in Detroit
  Casa unde am fost cazat era de vanzare, si era remodelata complet arata super, sa vandut cu 35.000 $
  Dar erau zone extrem de rele, ca nimeni nu locuia, inafara de negrii jegosi si pistolari
  Am cunoscut multi care mai de mult, au cumparat case cu un $ 1 dolar bucata, si acum are vre-o 40 le-a mai remodelat intre timp

 • Ionix

  … este dezolanta zona. Multi negri, case arse sau ca cele din imaginea de mai sus. In zona este o fabrica coca-cola care are ziduri de 2 m si ceva plus sarma ghimpata pe ziduri, mai ceva ca la puscarie.

 • Gyany

  Chiar postarea mea precedenta, nu corespunde ?
  Eu sunt un fidel cititor al acestei aplicatii, sa inteleg prin aceasta ca trebuie sa va ocolesc ?

 • Gyany

  ? Dupa 5 secunde, dispare postarea

 • @Gyany: Astepta in lista de moderare.

 • Gyany

  Ok multumesc

 • anonim

  Detroit e oras fantoma, casa nici pe gratis n-o da pentru ca nu are cine sa se mute acolo. Cel mai probabil deja locuiesc in ea niste aurolaci si in curand o sa ia foc, ca majoritatea caselor din suburbile Detroitului.