Vidgets – aplicatia din App Store care afiseaza informatii despre baterie, spatiu liber si nu numai in Centrul de Notificari

  Incepand cu iOS 8 compania Apple le ofera dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS posibilitatea de a afisa in Notifications Center widget-uri cu informatii din aplicatii, sau direct din sistemul de operare. Una dintre aplicatiile cu adevarat interesante care ofera asemenea informatii este Vidgets, ea oferindu-ne posibilitatea de a vizualiza in Centrul de Notificari informatii privind spatiul liber in terminalul nostru, locatia GPS, un timer, informatii despre vreme si multe, multe altele.

Instead of multiple taps and digging around, heaps of things can now be done with only ONE TAP or even less. Watch our half-minute video clip to have a quick idea! Vidgets features over 20 widgets for iOS, that you can customize and access right within your Notification Center. Full iPhone 6, iPhone 6 Plus support, with Retina HD graphics, guarantees the best possible visual experiences.

  Vidgets are disponibile pentru noi nu mai putin de 20 de widget-uri care pot fi afisate in Centrul de Notificari al iOS 8, astfel ca veti putea vizualiza o multitudine de informatii interesante pe care in mod normal le puteati vedea doar daca aveati jailbreak. Practic Vidgets aduce in Centrul de Notificari o functionalitate pe care in mod normal numai tweak-uri disponibile in Cydia o ofereau in trecut, dar acum puteti beneficia de ea chiar si fara a face jailbreak.

  Vidgets este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT, in format universal in App Store, insa va trebui sacumparati prin in-app purchase versiunea Pro pentru a beneficia de toate cele 20 de widget-uri.

Pretul initial:
Numele:
Vidgets

Gratuit

DESCARCA





Developer: Less Code Limited
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Get Vidgets for all things widget, a super handy tool that changes your lifestyle!

Instead of multiple taps and digging around, heaps of things can now be done with only ONE TAP or even less. Watch our h…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.9 Mb