Apple confirma prezentarea unor Mac-uri noi impreuna cu iPad Air 2

  In aceasta seara compania Apple a anuntat oficial ca pe data de 16 octombrie va prezenta iPad Air 2 in cadrul unei conferinte ce va fi organizate in sediul sau din Cupertino, California. Invitatia trimisa de catre compania Apple este una cat se poate de simpla, ea avand motto-ul It’s been way too long, un logo colorat fiind prezent pe ea si tocmai acest logo colorat ne indica o parte dintre produsele care urmeaza sa fie prezentate atunci in Cupertino.

  Se pare ca logo-ul utilizat acum pentru invitatii are aceeasi forma precum logo-ul utilizat de catre Apple pentru a celebra trei decenii de existenta a Mac-ului, astfel ca putem trage usor concluzia ca pe 16 octombrie vom vedea cel putin un Mac nou. V-am spus ca iMac Retina cu ecran de 27 inch este pregatit pentru prezentare atunci si lansare la cateva saptamani dupa aceea, insa Apple ar putea prezenta in aceeasi conferinta inclusiv Mac Mini 2014.

  Separat de acestea, nu ne putem astepta la produse noi, sau cel putin pana acum nu am auzit ca vreun altul ar fi pregatit.