HTC amana lansarea propriului smartwatch


HTC este unul dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri de pe glob, iar in viitorul apropiat el va lansa pe piata un smartwatch, un reprezentant al companiei confirmand faptul ca produsul nu va ajunge pe piata chiar atat de curand. Conform celor de la HTC, viitorul lor smartwatch nu este in momentul de fata pregatit pentru lansarea pe piata, asa ca taiwanezii au luat decizia de a prelua o abordare utilizata de catre Apple si sa lanseze produsul cand el va fi efectiv pregatit pentru a fi adus pe piata.

  Cei de la HTC au o abordare corecta asupra problemei si probabil vor dezvolta un produs suficient de bun pentru a atrage atentia multor persoane, insa daca il vor lansa in aceeasi perioada cu Apple Watch vor avea o mare, mare problema. Ca sa fiu sincer, cred ca HTC va reusi sa faca un smartwatch mai bun decat Samsung, LG, Sony sau alti producatori de acest tip de produse care pot fi purtate de catre utilizatori, insa HTC smartwatch nu va avea acelasi succes daca va fi lansat inaintea sau la scurt timp dupa Apple Watch.

1 COMENTARIU

  1. Zaone cat timp ai avut un Gear 2 sau Gear 2 Neo de esti atat de sigur ca vor scoate ceva mai bun ? Eu fol un Gear 2 de 2 luni si crede-ma ca nu am ce sa-i reprosez. Exista deja mii de aplicatii disponibile unele super tari si is si gratis. Degeaba altii lanseaza la anu dc vor avea 10 aplicatii pt start dupa care… pauza sau te forteza sa mai cheltui o gramada pe aplic.