Prima Pagina Android Tinerii sunt din ce in ce mai interesati in produsele Apple

Tinerii sunt din ce in ce mai interesati in produsele Apple


Tinerii reprezinta un segment important de consumatori pentru compania Apple, brand-ul americanilor fiind considerat “cool” in randul lor, acestia fiind din ce in ce mai interesati de iPhone sau tabletele iPad. Un studiu efectuat in randul tinerilor americani in cursul acestei toamne dezvaluie faptul ca tinerii sunt mult mai interesati de terminalele iPhone decat acum 2 ani de zile, dar mai putin interesati de terminalele Android sau Blackberry decat in aceeasi perioada.

  In ceea ce priveste tabletele iPad, interesul s-a mutat de la versiunea cu ecran de cu 9.7 inch la iPad Mini, o parte ajungand si la tabletele cu sistem de operare Windows, tabletele Android pierzand o parte din interes in favaoarea aceluiasi competitor. Din pacate pentru Apple intentiile tinerilor americani de a ii cumpara tabletele au scazut foarte mult fata de aceeasi perioada a anului 2012, dar probabil nimeni nu mai este uimit de acest lucru avand in vedere ca vanzarile de tablete au scazut constant.

  In final se pare ca tinerii nu sunt interesati de a cumpara un Apple Watch la un pret de 350$, insa Apple nu a gandit produsul special pentru ei.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.