Liga 1 Romania pe iPhone si iPad cu scor in timp real pentru fiecare meci

  Liga 1 Romania pe iPhone si iPad este o aplicatie care a fost conceputa in ideea de a putea urmari in timp real rezultatele pentru meciurile care se desfasoara in prima liga de fotbal din RomaniaLiga 1 Romania are o interfata extrem de simpla care va ofera posibilitatea de a vedea rezultatele meciurilor pentru fiecare etapa din campionatul ligii 1, cele pentru meciurile aflate in desfasurare fiind afisate in timp real, astfel ca daca nu aveti un televizor in vata veti sti oricum care este scorul meciurilor.

Liga 1 Romania – cea mai buna aplicatie de fotbal din Romania. Este aplicatia care iti ofera fix ceea ce trebuie. Rezultate, clasament si marcatori intr-un singur ecran. Poti vedea programul echipelor, scoruri, top golgheteri pentru liga 1 sau top golgheteri pentru o echipa. Toate astea prin maxim doua clicuri!

– clasament intermediar – poti vedea pe ce locuri se aflau echipele pe parcursul intregului campionat
– meciurile unei echipe pe tot campionatul
– clasament golgheteri
– meciurile echipei – acasa sau in deplasare
– programul etapelor viitoare
– rezumatul meciului

  Separat de rezultatele meciurilor in timp real, aplicatia Liga 1 Romania va ofera si posibilitatea de a vedea un clasament actualizat pentru Liga 1, plus un clasament al golgheterilor campionatului. Aplicatia Liga 1 Romania este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT, in format universal, in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Liga 1 Romania – Rezultate, Clasament, Marcatori, Rezumate video, Statistici complete

Gratuit

DESCARCA





Developer: Laurentiu Gheorgh…
Universala
Categoria: Sports


Descriere: Liga 1 Romania – cea mai buna aplicatie de fotbal din Romania. Este aplicatia care iti ofera fix ceea ce trebuie. Rezultate, clasament si marcatori intr-un singur ecran. Poti vedea programul echipelor, sc…


Dimensiunea aplicatiei este: 12.5 Mb


4 COMENTARII

  1. Si eu folosesc flashscore dar pentru România folosesc si aplicația Liga 1 (nu asta) , care pe lângă tot ce arată aplicația asta mai are si alte chestii interesante.
    Una din acele chestii este ca la fiecare meci după ce se da gol i-l poți vedea in aplicație sau mai e o chestie interesantă cu care poți vedea toate etapele si respectiv cine cu cine va juca.
    Mai are si știri sportive si comentarii făcute de jucatori si antrenori.
    Mai poți vedea si clasamentul din alte campionate.