Samsung Galaxy Note 4 drop test facut de …. Samsung (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Jj3Jy5ufhaY&w=400&h=300]

  Samsung Galaxy Note 4 a avut parte de o lansare limitata in care utilizatorii s-au plans de o gaura intre ecran si carcasa, iar Samsung a incercat sa demonstreze singura ca terminalul nu se indoaie la fel de usor precum iPhone 6 Plus. Pentru ca Samsung vrea sa faca totul singura, in clipul video de mai sus avem prezentat si primul Samsung Galaxy Note 4 drop test facut de catre coreeni intr-un laborator specializat in testarea rezistentei terminalelor mobile.

  Dupa cum probabil va imaginati deja, Samsung Galaxy Note 4 a rezistat eroic in acest drop test, compania Samsung evitand totusi sa ne arate cat de tare s-a zgariat sau deteriorat carcasa dupa multiplele lovituri, preferand doar sa arate ca terminalul functioneaza. In aceleasi ipostaze au fost puse si iPhone 6 sau iPhone 6 Plus si au suprafietuit fara probleme, deci testul celor de la Samsung nu dovedeste decat faptul ca acest tip de teste de rezistenta nu trebuie facute de catre dezvoltatori ci de catre utilizatori.

12 COMENTARII

  1. Daca este facut de Samsung, normal ca rezista
    Credeti ca testele cu 6 care se indoaie, a fost facut de Apple ?
    Daca erau facute de ei, telefonul nu se indoia.

  2. Zaoane, te rog io frumos, intru de pe ip5, cand dau pe video:
    1. Nu se intoarce imaginea deloc.
    2. Nu pot sa ii dau done pana nu se termina videoclipul. Deja e problema asta de vreo 2 saptamani, ma enerveaza la culme. Te rog frumos fa ceva.
    PS: nu sunt dobitoc sa dau portait rotation auto lock sau alte chestii de genu asta. Multumesc anticipat!

  3. Zaone cred ca a 7-a oara iti tot spun ca nu am nici o legatura cu ei, insa vad ca o tot ti pe a ta. pur si simplu consider ca sunt cu mult peste apple si atat. ei au experienta oahblet-urilor pe cand in acest domenie apple e un rookie, inca invata cum sa faca tel cu ecrane mari. pa

  4. Apropo Zaone nu am vazut teste distructive in laboratoarele apple. Chiar atat de scartari sa fie incat refuza sa cerceteze conditiile de stres la care poate fi supus un telefon ? Macar cei de la Samsung experimenteaza de sute de ori cu zeci de prosduse. Chiar daca au unele scapari acestea nu sunt de genul “epic fail” marca Apple – au ajuns sa fie blamati pana si de companii care nu au nici o legatura cu tehnologia mobila – vezi Gillette. Apropo am vazut si eu filmul din link si Note 4 nici de departe nu se comporta atat de rau ca si I6+ care indoit ramane chiar si la o forta mult mai mica, stirea e ceva tipic romanesc – sa moara si capra vecinului.

  5. @ric: Apple a spus ca a spart 15.000 de iPhone 6 si 15.000 de iPhone 6 Plus, asa ca lasa vrajeala. Da e normal pentru tine, fanboy inrait Samsung, sa critici orice apare de rau de companie, daca nu cumva te platesc baietii sa le iei apararea peste tot, dar asa cum a aflat lumea de Apple, afla si de Samsung.
    Da, stiu, ti se pare incorect sa spuna cineva ceva de rau de Samsung, da imi imaginez ca nu-ti place, dar asta e situatia, fac si ei numai tampenii.
    PS: Ceea ce face Samsung nu e distructiv, e o distragere a atentiei.

  6. Si eu spun… ca nu am legatura cu ei dar se pare ca vb cu peretii. As vrea eu sa vad alea 15 mii de prod distruse. Sa fim seriosi Zaone distrugi 15 mii de palete (cum le spuneati mai demult) in diferite feluri dar nuti dai seama ca tel se indoaie (plus ca dupa indoire asa si ramane). Da dumele astea lui Appleforever el poate te crede….

  7. M-am uitat atent la videoclip-ul din articol si inca o data la cel cu iphone 6.
    Alegerea aluminiului pt carcasă nu a fost prea inspirata.Au rezultat un SAR f mare exact ca la iphone 2.E foarte alunecos, chiar daca e tratat (eloxat).
    Sa vedeți iarna cand veti vorbi la telefon cat de respingător va fi acel telefon cu carcasa de aluminiu.Cei ce au munca de birou nu vor avea acea problema.
    Raman la ideea ca iphone 4 are cea mai futurista/ergonomica/frumoasa carcasă.