Prima Pagina iPhone 6 Plus Samsung Galaxy Note 4 se indoaie in acelasi loc precum iPhone 6...

Samsung Galaxy Note 4 se indoaie in acelasi loc precum iPhone 6 Plus (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SDIu-GcX5aM&w=400&h=300]

  Omul care a demonstrat lumii intregi ca iPhone 6 Plus se indoaie si a adunat zeci de milioane de vizualizari in cadrul retelei YouTube a venit acum cu o demonstratie a faptului ca Samsung Galaxy Note 4 se indoaie. In clipul video de mai sus puteti vedea demonstratia sa pentru noul terminal al celor de la Samsung si partea interesanta este ca Samsung Galaxy Note 4 se indoaie in exact acelasi loc precum iPhone 6 Plus, desi Samsung a incercat sa minta lumea cu teste care demonstreaza contrariul.

  Veti observa la inceputul testului de indoire a Samsung Galaxy Note 4 ca ecranul se dezlipeste imediat de carcasa dispozitivului si componentele interne apar in spatiu gol afisat, asa ca ecranul practic nici nu pare a fi lipit chiar atat de bine de carcasa. Chiar si asa, Samsung Galaxy Note 4 nu se indoaie la fel de tare precum iPhone 6 Plus pentru ca este facut din materiale diferite, insa faptul ca ecranul se dezlipeste asa usor de carcasa este extrem de ingrijorator.

  Acestea fiind spuse, putem sa ne linistim acum ca orice smartphone mare se indoaie?

 • unu

  Se pare ca Note 3 este cel mai tare… Chiar asa de plastic.

 • Gyany

  Da .
  Telefoanele mai mari, se indoaie da

 • cata

  Ceva ma face sa cred ca in urmatoarele loturi de Ip6 Plus ,Apple cumva va mai tempera aceasta problema si o va face in “taina“ cum a mai facut in alte situatii cu diferite -gate-uri din astea :)).Va folosi aluminiu de duritatate mai mare etc si probabil se va indoi mai greu,la forta mai mare .Cred ca si Note 4 sa mai remedieze din problemele de la primele loturi lansate oarecum in graba ,cele cu gap-ul ala urat,acestea cu indoitul ,mai ales deslipirea displayului.Per total daca am incerca sa fim obiectivi,clar Samsung Note 4 are un avanaj pe aceasta line.Se indoaie mai greu,mai putin si mai ales cel mai important poate fi “refacut“ cu usurinta .Pe de alta parte e dif mare unul fiind din aluminiu unibody si celalalt avand doar un aluminium frame ,dar in final pt unii posibil sa fie important acest aspect,pt altii mai putin sau deloc .Deci in final tot la preferinte se reduce totul….

 • Bogdan

  de cativa ani am renuntat la iphone in segmentul de productivitate (pentru nevoile mele) dar in ultima perioada am avut ca telefon principal galaxy s5 si secundar iphone 5s. De cateva zile am primit iphone 6 si 6 plus. din pacate aluneca prea usor din mana. Alunecoase a dracu”. dar in fine am incercat si eu usor sa indoi iphone 6 plus si se pare ca toata lumea are dreptate SE INDOAIE. nu am pus prea multa presiune dar nici nu am exagerat ca sa nu il stric. Astept in data de 20 sa ajunga Note 4 si sa il indoi un pic.
  Dar sa nu fim hateri Ori Apple ori Samsung, Htc, Lg, sau Nokia important pentru noi consumatorii este sa ne faca pe plac produsele care le cumparam. parerile sunt impartite. Eu unu recomand android in detrimetrul Ios pentru multe alte lucruri pe care personal le gasesc acolo si nu in Ios.
  Aceasta parere este personala. Pentru tot cei care AU folosit mai multe telefoane in viata lor si nu apple fan sau samsung fan m-am referit.
  Va salut din mers

 • A.S.C™

  Esenta domnilor este fie apple fie samsung,etc sa faca lucruri de calitate.clientul plateste si tot el inghite, castig compania producatoare. Lumea sa accepte asa cum sunt ca doar cei 700eur, cresc in copaci. Trezirea

 • Pingback: Samsung Galaxy Note 4 inregistreaza poze mai bune decat iPhone 6 intr-un prim test | iDevice.ro()