Apple amana productia iPad Pro pentru a se concentra pe iPhone 6 Plus

  Zilele trecute v-am spus ca Apple reduce productia de terminale iPhone 6 pentru a o creste pe cea de terminale iPhone 6 Plus, acest din urma model fiind extrem de popular si extrem de greu de gasit. In aceasta tentativa a companiei Apple de a suplini cererea de terminale iPhone 6 Plus cade victima nu doar iPhone 6, ci si tableta iPad Pro, pe care compania Apple ar fi ales sa o lanseze pe piata mai tarziu doar pentru a oferi clientilor suficiente terminale iPhone.

The top priority for the supply chain is to meet the overwhelming demand for the larger screen iPhones. The output of the 5.5-inch iPhone 6 Plus remains unsatisfactory. It would be challenging for display makers to split resources and spend a few months to ramp up production for a new larger screen iPad now.

  Apple ar fi intentionat sa initieze productia pentru iPad Pro in luna decembrie a acestui an, insa nefiind satisfacuta de actuala capacitate de productie a partenerilor sai pentru iPhone 6 Plus, a decis sa amane lansare acetei tablete pana anul viitor. Foxconn are mari probleme in a angaja suficienti oameni pentru a putea produce iPhone 6 Plus, asa ca initierea unei linii de productie pentru un terminal nou pare imposibila in momentul de fata.

  iPad Pro urmeaza sa contina un Retina Display de 12.9 inch cu o rezolutie similara cu cea a iPad Air, iar productia ar putea incepe in ianuarie 2015.