iPhone 6 si iPhone 6 Plus genereaza 250 de milioane de dolari in doua saptamani pentru producatorii de accesorii

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost lansate pe 19 septembrie in 9 tari de pe glob si in inca 22 de tari doua o saptamana mai tarziu, iar in perioada de timp trecuta de atunci terminalele au generat o mica avere pentru producatorii de accesorii. Conform informatiilor furnizate de catre cei de la NPD Group, iPhone 6 si iPhone 6 Plus ar fi generat vanzari de 250 de milioane de dolari pentru producatorii de accesorii din lumea intreaga, cifra fiind colosala pentru lansarea a doua smartphone-uri noi.

New iPhone form factors always provide a short-term boost to traffic and volume to the consumer electronics market, but it’s the accessory purchases that keep the momentum going. Case sales specifically, and accessory sales in general, remain an excellent proxy in measuring the long-term demand for a phone.

  Facand o comparatie cu lansarea iPhone 5S si iPhone 5C, suma este cu 55 de milioane de dolari mai mare, diferenta fiind normala, avand in vedere ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus au un design complet nou si necesitau accesorii complet noi. Apple reuseste sa mentina in viata numeroase industrii cu produsele sale, cea a producatorilor de accesorii fiind una dintre ele, iar cifre precum acestea demonstreaza cat de importanta este o lansare Apple pentru companii de acest gen.

3 COMENTARII