Clever Taxi – aplicatia inteligenta de taxi cu plata prin card bancar pe care o utilizez cu placere

  Daca locuiesti intr-unul dintre marile orase ale Romaniei, atunci stii cu siguranta cat de chinuitoare poate fi procedura de gasire a unui taxi sau de comandare printr-un dispecerat, iar daca locuiesti in Bucuresti stii ca la finalul fiecarei cursei trebuie sa lasi traditionalul bacsis. Daca sunteti totusi oameni, ca mine, carora le place sa faca un pas in viitor si sa “imbratiseze” tehnologiile noi, atunci va recomand sa incercati Clever Taxi, o aplicatie pe care o folosesc de fiecare data cand trebuie sa comand un taxi si care imi permite sa platesc intreaga cursa cu un card bancar.

  Clever Taxi este cea mai buna aplicatie de taxi pe care am folosit-o pana acum si spun asta cu toata raspunderea dupa nenumarate calatorii neplacute cu taxi-uri comandate de la diverse companii bucurestene. Aplicatia Clever Taxi iti permite sa te localizezi pe harta pentru a chema cel mai apropiat taxi disponibil, iti ofera informatii despre sofer cu review-uri ale utilizatorilor si daca doresti poti chiar sa comunici cu el printr-un chat dedicat, sau la telefon, cat astepti sa soseasca.

  Daca esti fumator sau nefumator poti alege masina potrivita nevoilor tale, iar daca ai o companie de taxi favorita, ea va fi cu siguranta disponibila pentru alegere la chemare. O comanda am facut-o in cateva secunde si confirmarea a venit la fel de repede, iar optiunea de a urmari soferul in timp real in timp ce se apropie de mine imi aduce aminte de faptul ca desi nu locuiesc in SUA, am parte de servicii identice in Romania.

  Am facut comanda, a venit masina, am ajuns la destinatie, acum trebuie sa ma chinui sa scot portofelul din buzunar pentru a face plata si a lasa traditionalul bacsis, nu? Ei bine, nu, deoarece Clever Taxi mi-a oferit posibilitatea de a plati cursa prin SMS si card bancar(inregistrat intr-un profil prin website-ul Clever Taxi), asa ca am coborat linistit si mi-am vazut de drum fara a fi agasat de privirea unui taximetrist care asteapta un bacsis nemeritat. Adaugarea unui card bancar se face in cativa pasi simpli, iar la finalul cursei aplicatia va afiseaza automat suma de plata si optiunea de plata prin SMS sau cardul adaugat in contul vostru, existand desigur optiunea de a oferi un bacsis soferului, daca voi considerati ca il merita.

  Desi eu am folosit aplicatia in Bucuresti, Clever Taxi este disponibila in total in 8 orase din Romania: Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu, Targu Mures, Brasov, Ploiesti si Galați. Pana acum peste 7 milioane de comenzi au fost inregistrate folosind Clever Taxi si, ca sa fiu sincer, nu prea vad de ce un utilizator ar alege alta aplicatie care nu-ti permite sa pleci din masina linistit fara sa te certi pentru rest sau sa fii nevoit sa-ti schimbi banii pe la diverse magazine. Ca fapt divers, pe 4 octombrie aplicatia a implinit 2 ani.

  Aplicatia Clever Taxi, singura din Romania care permite plata cu un card bancar, este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT in App Store si va recomand sa o incercati pentru a avea parte de o experienta occidentala de a calatori cu taxi-ul.

Pretul initial:
Numele:
CleverTaxi

Gratuit

DESCARCA





Developer: Clever Tech SRL
Categoria: Travel


Descriere: Clever Taxi Taxi pe loc de la companiile preferate.

Gasesti pe loc un taxi liber de la companiile preferate, iar la sfarsit platesti cursa direct din aplicatie: prin SMS sau card bancar.

Clever Taxi e…


Dimensiunea aplicatiei este: 20.9 Mb