Uber intra pe piata din Romania

  Uber este unul dintre cele mai importante servicii de taximetrie VIP, similar BlackCab in Romania, si se pare ca in momentul de fata se pregateste sa intre pe piata noastra. In pagina dedicata ofertelor de munca disponibile in cadrul companiei Uber sunt listate trei pozitii noi pentru piata din Romania, compania americana cautand un general manager, un marketing manager, si un operations & logistics manager, ei urmand a pune bazele intrarii Uber pe piata din tara noastra.

Uber in Romania

  Am folosit Uber in SUA si va spun ca vorbim despre un serviciu dedicat celor care sunt dispusi sa plateasca un pret premium pentru a fi transportati in confort in interiorul oraselor. Uber nu este un serviciu de taximetrie obisnuit, Uber este un serviciu de transport dedicat, in principal, oamenilor de afaceri care sunt dispusi sa plateasca de 2 sau 3 ori mai mult decat pretul normal pe kilometru practicat de catre o firma normala de taxi, ei avand parte de un sofer educat, frumos imbracat, dar si de o masina de lux cu tot confortul necesar.

  Mai mult decat atat, Uber ofera posibilitatea de a plati cursele direct din aplicatie cu un card bancar, exact precum Clever Taxi, diferenta fiind ca Uber are masini proprii si accepta orice fel de curse, in orice conditii. Acum 2 ani ma intrebam cand va ajunge Uber in Romania si presupun ca in cursul anului 2015 compania isi va anunta oficial intrarea pe piata.