Facebook lanseaza o noua interfata pentru vizualizarea pozelor

  Facebook este cea mai populara retea de socializare de pe glob cu sute de milioane de utilizatori activi lunar atat in aplicatiile pentru terminale mobile, cat si in interfata desktop dedicata PC-urilor. Pentru a oferi utilizatorilor ceva nou, compania a pregatit o schimbare in interfata pentru vizualizarea pozelor, noua interfata pentru poze gandita de catre compania Facebook are rolul de a afisa in prim-plan pozele care au inregistrat cele mai multe like-uri de la prietenii nostri, restul fiind afisate intr-un grid view normal, precum in trecut.

  Mai mult decat atat, aplicatia Facebook va afisa acum o noua sectiune numita Uploads, in ea fiind vizibile toate aplicatiile incarcate de catre utilizatori prin intermediul terminalelor mobile sau direct de pe un calculator. Sectiunea a fost gandita in ideea de a oferi oricui posibilitatea de a vedea rapid si intr-un singur loc toate pozele incarcate de catre un prieten, in loc sa le caute separat pe fiecare in parte in diversele albume in care sunt in mod normal salvate ele.

  Noua interfata pentru Poze va fi activata in aplicatia Facebook pentru iOS si Android in urmatoarele ore, astfel ca pana maine dimineata ar trebui sa o aveti disponibila si voi in aplicatia voastra.