DOWNLOAD iOS 8.1 beta 2 pentru iPhone, iPad si iPod Touch

  Disponibil din cursul zilei de luni pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iOS 8.1 beta 1 poate fi descarcat de catre oricine, insa instalarea fara UDID inregistrat nu este sigura, desi unii utilizatori ar fi reusit sa o faca fara probleme. Din pacate in aceasta versiune a sistemului de operare compania Apple nu a implementat functii noi, ci a preferat doar sa rezolve problemele existente si sa imbunatateasca performantele generale, asa ca nu veti avea parte de vreo experienta nemaiintalnita.

iOS 8.1 beta 2 DOWNLOAD

  Acestea fiind spuse, puteti DESCARCA iOS 8.1 beta 2 din aceasta pagina, insa trebuie sa aveti mare grija pentru ca nu veti putea face instalarea fara UDID inregistrat si nici nu veti putea folosi  un backup daca reveniti la iOS 8.0.2. Pana acum, iOS 8.1 beta 2 s-a dovedit a fi, in experienta mea, cea mai buna versiune a iOS 8 lansata de catre compania Apple, ea rezolvand o multitudine dintre problemele existente in versiunile anterioare ale sistemului de operare.

8 COMENTARII

  1. @Zaone: Cum pot inregistra un UDID de la un iPhone 6, in locul celui de la un 5S care il am in momentul asta la tine? Am Abonament acces 2. Multumesc.

  2. Salut zaone! In legatura cu sistemul de plata la tine adica cei 3.49 € . Trebuie neaparat sa am card sau pot plati si prin transfer credit telekom?