X Factor Romania – aplicatia pentru iPhone cu imagini si clipuri video inedite din culisele show-ului Antena 1


X Factor Romania este unul dintre cele mai populare show-uri TV din tara noastra, el fiind gazduit de catre postul TV Antena 1 de mai bine de 3 ani de zile, iar pentru el exista inclusiv o aplicatie pentru iPhone cu o multitudine de continut dedicat. Aplicatia X Factor Romania pentru iPhone va ofera posibilitatea de a accesa continut exclusiv din cadrul show-ului, iar aici vorbim despre imagini si clipuri video inregistrate in timpul spectacolelor sau in culisele emisiunii.

Cu aplicatia X Factor poti sa experimentezi show-ul tau preferat direct de pe telefonul mobil! Vezi cele mai importante momente video din emisiune, distreaza-te cu cele mai tari galerii foto din culise si citeste informatii inedite despre concurenti, dar si despre Delia, Horia si Stefan. Discuta cu prietenii despre momentele tale preferate din emisiune, lasa-le mesaje de incurajare concurentilor tai favoriti si sfatuieste-i pe jurati!

  Mai mult decat atat, aplicatia X Factor Romania va ofera posibilitatea de a discuta cu prietenii despre tot ceea ce se intampla in timpul emisiunii folosind un chat dedicat si va ofera optiunea de a va incuraja favoritii cu mesaje text. Aplicatia X Factor Romania este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT in App Store intr-un format compatibil doar cu iPhone si iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
X Factor Romania

Gratuit

DESCARCA





Developer: Antena TV Group SA
Categoria: Entertainment


Descriere: Cu aplicatia X Factor poti sa experimentezi show-ul tau preferat direct de pe telefonul mobil!

Vezi cele mai importante momente video din emisiune, distreaza-te cu cele mai tari galerii foto din culise s…


Dimensiunea aplicatiei este: 9.1 Mb