HTC DESIRE EYE – specificatii, pret, imagini, lansare (Video)


HTC Desire Eye este cel mai recent smartphone prezentat de catre compania taiwaneza HTC in cadrul unei conferinte ce a avut loc noaptea trecuta, el fiind prezentat drept “regele selfie-urilor” multumita unei implementari inedite facute de catre compania HTC. HTC Desire Eye este primul smartphone al HTC si unul dintre putinele din lume care are o camera frontala de 13 megapixeli, dar mai mult decat atat, are montat si un dual-flash LED frontal langa acea camera frontala a sa.

HTC DESIRE EYE – SPECIFICATII, PRET, IMAGINI, LANSARE

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=E5sy9m-QTgU&w=400&h=300]

  HTC Desire Eye are un ecran de 5.2 inch cu rezolutie Full HD 1080p ce are 1920 x 1080 pixeli, are un procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, exact precum HTC One M8, 2 GB RAM, camere frontala si principala de 13 megapixeli cu dual-flash LED pe fiecare parte, baterie de 2400 mAh si Android 4.4.4 KitKat. Practic HTC Desire Eye are componentele interne ale unui HTC One M8, exceptie facand camerele, bateria, dar si carcasa, cei de la HTC alegand una din plastic in locul celei metalice.

  In ciuda faptului ca HTC Desire Eye are o camera frontala de 13 megapixeli, unii sustin ca terminalul nu ar inregistra poze la fel de bune precum iPhone 6 in conditii de luminozitate scazuta. Partea si mai proasta este ca nu stiu cati dintre oameni si-ar dori un flash intre ochi in momentul in care inregistreaza un selfie, dar imi imaginez ca destui ingineri HTC regreta implicarea in proiectul HTC Desire Eye si isi ingrijesc acum ochii dupa luni intregi de selfie-uri.

  In final cei de la HTC nu au anuntat deocamdata o data de lansare sau un pret pentru HTC Desire Eye, insa el va ajunge cel mai probabil pe piata in perioada imediat urmatoare.