Cloud Drive Explorer iti permite sa administrezi orice fisiere din iCloud Drive

  Cloud Drive Explorer este o aplicatie lansata de putin timp in App Store pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind gandita in ideea de a ne permite sa accesam orice fisiere ale iCloud Drive direct din terminale. Apple nu ofera o aplicatie dedicata pentru o asemenea interactiune cu serviciul iCloud Drive, insa folosind Cloud Drive Explorer putem vizualiza toate fisierele si folderele disponibile acolo si pe putem administra dupa bunul plac.

Finally an App to let you explore the contents of your iCloud Drive across all your devices! Cloud Drive Explorer will let you examine and preview contents of your iCloud Drive files and folders in great detail, including their size, type, creation date, modification date, and full sub-folder content access.

  Cloud Drive Explorer arata practic precum o aplicatie normala pentru administrarea fisierelor si are destul de putine optiuni disponibile, insa avand in vedere ca nu trebuie sa platim ceva pentru ea, este buna pentru inceput. Cloud Drive Explorereste disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT, in format universal, in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Cloud Drive Explorer

Gratuit

DESCARCA





Developer: Tarek Sakr
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Finally an App to let you explore the contents of your iCloud Drive across all your devices!

Cloud Drive Explorer will let you examine and preview contents of your iCloud Drive files and folders in great …


Dimensiunea aplicatiei este: 1.3 Mb


2 COMENTARII