Prima Pagina iBookStore Patrick Modiano, castigator al Premiului Nobel pentru Literatura – iata-i cartile din...

Patrick Modiano, castigator al Premiului Nobel pentru Literatura – iata-i cartile din iBookStore

  Patrick Modiano este castigatorul PREMIULUI NOBEL pentru LITERATURA pentru anul 2014, el fiind premiat in cursul anului 2012 cu Premiul European pentru Literatura in cadrul unei conferinte organizate in Austria. Pentru ca vorbim despre un om extrem de important in momentul de fata, probabil va intrebati ce carti a scris Patrick Modiano si daca ele sunt disponibile pentru achizitie sau descarcare in iBook Store-ul companiei Apple in momentul de fata.

  Pentru ca vorbim despre un scriitor important, el are atat carti, cat si podcast-uri in iBookStore-ul companiei Apple, insa niciunul dintre ele nu este disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT. In aceasta pagina veti gasi tot ceea ce exista disponibil pentru achizitie in iBookStore pentru Patrick Modiano, asa ca puteti descarca ale sale carti direct in iPhone, iPad si iPod Touch pentru a le citi oriunde sunteti, podcast-urile putand fi ascultate direct in aplicatia Podcasts.

  Avand in vedere ca vorbim despre un scriitor francez, toate cartile lui Patrick Modiano sunt scrise in limba franceza, iar in iBookStore nu exista versiuni in engleza sau in romana, aa ca nu va asteptati la asa ceva. Puteti descarca toate cartile lui Patrick Modiano de aici :

 • Aurelian

  Hai ca esti tare zaone! Si ce naiba sa facem noi cu cartile lu nenea asta daca sunt scrise in franceza? Articolul asta nu prea i-si are rostul pe aici.

 • mih

  hai ca esti tare Aurelian, unii romani cunosc si limba franceza, spre deosebire de tine care nici macar romana nu o controlezi prea bine.

 • Aurelian

  @mih, ia zi mai desteltule, de ce nu controlez romana prea bine? Eu vorbesc si scriu in romana, engleza si spaniola. Pentru mine este destul de moment. Si te rog sa lasi vrajeala cu “unii romani cunosc si limba franceza”. Adevarat, unii romani cunosc si franceza, problema e cati romani care citesc acest blog cunosc franceza. Nu stiu daca urmaresti de mult timp acest blog si citesti comentariile de pe aici, dar foarte multi romani abia daca stapanesc limba romana, ce sa mai zic de franceza.

 • Mih

  Pai mai aurelian ei sint unul, or mai fi si altii. Iar tu referitor la cunoasterea, presupun ca a, limbii materne stai slab. “I-si” ma faci sa zimbesc. Fara diacritice.