Patrick Modiano, castigator al Premiului Nobel pentru Literatura – iata-i cartile din iBookStore

  Patrick Modiano este castigatorul PREMIULUI NOBEL pentru LITERATURA pentru anul 2014, el fiind premiat in cursul anului 2012 cu Premiul European pentru Literatura in cadrul unei conferinte organizate in Austria. Pentru ca vorbim despre un om extrem de important in momentul de fata, probabil va intrebati ce carti a scris Patrick Modiano si daca ele sunt disponibile pentru achizitie sau descarcare in iBook Store-ul companiei Apple in momentul de fata.

  Pentru ca vorbim despre un scriitor important, el are atat carti, cat si podcast-uri in iBookStore-ul companiei Apple, insa niciunul dintre ele nu este disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT. In aceasta pagina veti gasi tot ceea ce exista disponibil pentru achizitie in iBookStore pentru Patrick Modiano, asa ca puteti descarca ale sale carti direct in iPhone, iPad si iPod Touch pentru a le citi oriunde sunteti, podcast-urile putand fi ascultate direct in aplicatia Podcasts.

  Avand in vedere ca vorbim despre un scriitor francez, toate cartile lui Patrick Modiano sunt scrise in limba franceza, iar in iBookStore nu exista versiuni in engleza sau in romana, aa ca nu va asteptati la asa ceva. Puteti descarca toate cartile lui Patrick Modiano de aici :