Prima Pagina Apple Apple intentioneaza sa retraga produsele Bose din Apple Store

Apple intentioneaza sa retraga produsele Bose din Apple Store

  Achizitionarea companiei Beats nu i-a motivat pe cei de la Apple sa retraga imediat produsele Bose din propriile magazine fizice si din cele online, insa se pare ca ideea a fost discutata in cadrul companiei. Retragerea produselor Bose din magazinele Apple este cat se poate de logica avand in vedere ca Apple a cumparat o companie care produce aproape acelasi tip de produse si era ilogic sa-si creeze concurenta singura pentru vanzare, asa ca nu va asteptati sa mai vedeti produse Bose in Apple Store.

  Decizia are cel mai probabil legatura si cu faptul ca Bose a incheiat un contract cu NFL si a interzis jucatorilor de fotbal sa poarte castile Beats in cadrul interviurilor date dupa meciuri, asa ca Apple contraataca acum. Compania americana va trimite in zilele urmatoare notificari catre magazinele sale pentru a scoate toate produsele Bose de la vanzare, schimbarea urmand a intra in efect din cursul zilei de luni, cele Beats urmanda  fi promovate in locul lor pentru clienti.

 • seby

  Nu ai cum sa compari Beats cu Bose :))))))) , Bose e mult prea tare.

 • BloodyHeart

  Conduc o masina cu linie audio originala Bose din fabrica……vreau sa zic ca am mers cu masini 2010-2014 si nu am auzit sonorizare ca de pe masina pe care o conduc care e mult mai batrana dar care are din fabrica inclusiv subwoofer direct in caroserie plantat.

 • grune

  nimeni nu a zis ca le compara copiilor cititi daca si stiti so faceti..

 • Bogdan Halmer

  de acord cu BloodyHeart, Bose in masina se aude impecabil. Ma intreb de ce nu s-a achizitionat Bose sau Sennheiser. Ca sa va faceti o idee de calitate, doar aceste doua marci sint acceptate in lumea intreaga pentru piloti si controlorii de trafic. Cred ca asta zice mult.

 • BloodyHeart

  Credeam ca, in primul rand, apple vrea sa ofere echipamente premium pentru clientii/fanii sai si incercam sa argumentez ca despartirea de Bose si “maritisul” cu Beats nu-si avea rostul.

 • costi

  Am un sistem bose 6.1 si nu se compara nu nimic…beats este mult prea slab

 • unu

  Din partea mea, sa le scoata… oricum Bose nu se compara cu Beats! Bose e doar numele… Beats are in spate ani de experienta si sunt folosite de toti marii DJ-ei.

 • milion

  @unu Tocami ai scos cea mai mare prostie pe gura…

 • Vlad P

  Poate comparati si voi mere cu mere…eventual. O pereche de casti de lal Bose costa de 3 ori cat cel mai scump beats, deci despre ce naiba vorbim aici? iar un sistem normal de sunet care costa 5-6k de coco la bose cam cum ati vrea sa se auda? Sunt din ligi total diferite.

 • 12345

  Bose 5.1 am si eu , se aude fantastic de bine. Beats sunt jucarele.
  @unu
  Habar nu ai despre ce vb.

 • stefan vlad

  din cate citisem pe net in spatele achizitiei nu sta de fapt calitatea mai buna a lui Beats. e clar ca nu este. La baza stau relatiile lui Dre cu marile studiouri si apple avea nevoie de asta… desi e o informatie citita de mine.. deci nu neaparat adevarata…