TypeAndTalk iti permite sa folosesti sistemul de dictare al iOS impreuna cu tastatura virtuala

  TypeAndTalk este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa o functionalitate utila si extrem de interesanta in iOS 7. Mai exact, folosind TypeAndTalk putem forta iOS-ul sa ne permita sa utilizam tastatura virtuala a sistemului de operare in timp ce folosim sistemul Dictation pentru a dicta diverse cuvinte sau fraze care sunt mai apoi introduse in aplicatiile utilizate de catre noi, functionalitatea nefiind disponibila in mod normal.

As user tap on dictation icon on the keyboard, there is no an overlay view with wavey animation anymore. Dictation is still listening, but you still can use the keyboard to type text at will. When you tap on the dictation icon again, all recognizable phrases will be inserted in the current text view just like normal. To sum up, this feature allows you to use keyboard while using Dictation.

  Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, tweak-ul are un buton dedicat Type & Talk in aplicatia Settings>General>Keyboard, sau Configurari>General>Tastatura, iar de acolo ii puteti activa sau dezactiva functionalitatea. TypeAndTalk este disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT in repo-ul BigBoss al Cydia.