Prezentare iPad Air 2 – Apple anunta ca o va transmite LIVE


Dimineata v-am spus ca in baza unor zvonuri se speculeaza ca Apple va transmite IN DIRECT prezentarea iPad Air 2, OS X Yosemite si iMac Retina, insa totul a deveni oficial cu doar 20 de minute in urma. Compania Apple a schimbat prima pagina a website-ului sau afisand imaginea de mai sus in care vedem invitatia trimisa catre jurnalistii din intreaga lume pentru a participa la evenimentul de prezentare iPad Air 2, el urmand a avea loc pe data de 16 octombrie.

  Transmisiunea LIVE pentru prezentarea  iPad Air 2, OS X Yosemite si iMac Retina va putea fi vizualizata in direct pe website-ul Apple de pe iPhone, iPad, iPod Touch, Mac sau Windows, insa si de pe Apple TV cu un canal dedicat. Acestea fiind spuse, va invit pe data de 16 octombrie incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple, iar intre timp va recomand sa instalati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA

Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb


Articolul precedentPromotiile zilei – 10.10.2014
Articolul următorAplicatii gratuite pentru iPhone, iPad si iPod Touch – 10.10.2014
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.