iPad Air 2 – placa de baza cu 2 GB RAM, Touch ID si ecranul apar in imagini

  Pe 16 octombrie va avea loc prezentarea iPad Air 2 si Apple va transmite IN DIRECT totul din campusul sau din Cupertino, insa pana atunci vedem o serie de componente care urmeaza sa fie implementate in viitoarea tableta. Incepem cu Touch ID-ul care va ajunge anul acesta in iPad, iOS 8.1 confirmand deja ca faptul ca Apple Pay si cititorul de amprente vor face parte din viitorul produs al companiei Apple, asa ca acum stim fara dubiu una dintre functiile importante ce urmeaza sa fie oferite pentru ea.

iPad Air 2 – 2 GB RAM, Touch ID si chip A8X

  In continuare avem placa de baza pe care cei de la Apple vor atasa un chip A8X si 2 GB RAM pentru a sustine ecranul de rezolutie mare al tabletei, upgrade-ul fiind de cativa ani necesar. Daca tot vorbim despre ecran, in imaginea de mai jos puteti vedea panoul frontal al iPad Air 2 sub care va fi montat un ecran laminat, precum la terminale iPhone, el urmand a avea o diagonala de 9.7 inch si aceeasi rezolutie de 2048 x 1536 pixeli, din acest punct de vedere Apple neavand vreo surpriza pergatita.

  In final avem cabluri de conectare pentru butoanele de volum, compania Apple luand decizia de a renunta la butonul Mute, zvonurile sustinand ca aceasta schimbare fiind necesara pentru a redugce grosimea produsului. iPad Air 2 va fi prezentata pe 16 octombrie si atunci va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple.