iTunes 12 aduce o noua interfata pentru iTunes Store

  iTunes 12 este viitoarea versiune a programului care ne permite sa administram un iPhone, iPad sau iPod Touch folosind un PC sau un Mac, ea urmand a fi lansata impreuna cu OS X Yosemite luna aceasta. Separat de noutatile disponibile pe partea de functionalitate, iTunes 12 urmeaza sa aduca pentru noi si un design complet refacut pentru iTunes Store, compania Apple activandu-l deja pentru unii dintre cei care folosesc OS X Yosemite in propriile Mac-uri in momentul de fata.

  Dupa cum veti vedea si din imaginile de mai jos, compania Apple a ales sa implementeze pentru acest redesign o buna parte dintre elementele grafice utilizate in iOS de ani de zile, intreaga interfata fiind acum “plata”, in stilul iOS 7 si iOS 8. Mai mult decat atat, compania a regandit interfata pentru toate meniurile prin care putem vizualiza informatii despre aplicatii/filme sau muzica, astfel ca vom avea butoane noi pentru download, butoane noi pentru accesarea categoriilor, elemente grafice noi pentru descarcare si afisare de informatii despre muzica rulata, dar nu doar atat.

  Din pacate nou design nu a fost implementat chiar pentru toate paginile iTunes Store-ului, insa probabil Apple va face acest lucru pana in momentul lansarii oficiale a OS X Yosemite si a iTunes 12, adica in urmatoarele 9 zile. Acestea fiind spuse, aveti in acest articol o galerie extinsa de imagini cu tot ceea ce aduce nou iTunes Store pentru noi.