Apple Watch – aplicatiile Facebook, Youtbe, Facebook Messenger si multe altele sunt prezentate intr-un prim concept

  In cadrul conferintei pentru prezentarea iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch, compania Apple a anuntat ca viitorul sau smartwatch va fi capabil sa ruleze aplicatii special concepute de catre dezvoltatori. In ideea de a ne arata cum vor functiona si ce design vor avea aceste aplicatii pe viitorul Apple Watch, cineva s-a gandit sa creeze concepte pentru cele mai populare aplicatii disponibile pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar in acest articol le puteti vedea pe toate dintre ele.

  De la Facebook sau Facebook Messenger si pana la Beats Music, Skype, Youtube sau Spotify, in imaginile din acest articol putem vedea in detaliu cum ar putea fi gandita interfata acestor aplicatii pentru viitorul Apple Watch. Avand in vedere ecranul mic pus la dispozitie de catre compania Apple, dezvoltatorii vor trebui sa isi regandeasca aplicatiile pentru utilizare in spatiu disponibil pentru el, asa ca vorbim despre un nou mod de a interactiona cu toate aceste aplicatii pe un ceas atat de mic.

  Ca sa fiu sincer, nu stiu cati vor fi extrem de entuziasmati pentru a folosi aceste aplicatii pe Apple Watch fara a interactiona si cu un terminal iPhone, insa se pare ca Apple are in fata dezvoltatori care sunt pregatiti sa faca fata provocarii privind dezvoltarea de aplicatii pentru noul produs.