UPDATE Castigatori CONCURS: Castiga unul dintre cele 3 iTunes Gift Card oferite de iDevice.ro!

  A trecut ceva timp de cand am organizat un concurs serios pe iDevice.ro, asa ca astazi va ofer posibilitatea de a castiga unul dintre iTunes Gift Card-urile oferite de catre iDevice.ro. Folosind un iTunes Gift Card veti putea descarca orice aplicatie, melodie sau carte din iTunes Store Romania fara a plati vreun ban, iTunes Gift Card-ul fiind practic un voucher cu o suma de bani care va fi incarcata in Apple ID-ul vostru si va permite efectuarea de achizitii fara a plati.

  iDevice.ro va ofera posibilitatea de a castiga 3 iTunes Gift Card in valoare de 10€ fiecare, ele putand fi utilizate NUMAI in App Store Romana folosind un Apple ID creat pentru a fi folosit cu acest magazin online. Pentru a castiga unul dintre cele trei iTunes Gift Card trebuie sa:

  • dati un SHARE, NU like, acestui articol folosind butonul pozitionat in partea dreapta jos a paginii, ori sa dati un tweet cu acest articol pe reteaua de socializare Twitter folosind butonul dedicat de mai jos;
  • sa va inscrieti in newsletterul iDevice.ro prin aceasta pagina si sa va confirmati inscrierea prin link-ul primit in casuta de email folosita pentru inregistrare;
  • sa lasati un comentariu cu textul Particip.

  Castigatorii preliminari alesi in urma extragerii vor fi verificati pentru a se vedea daca au indeplinit cele doua conditii pentru a participa la concurs, ei fiind descalificati daca nu le respecta. Daca veti citi acest articol prin aplicatia iDevice.ro, va rog sa folositi butonul dedicat de share din ea, sau sa accesati articolul in Safari.

  Concursul se va incheia miercuri, 15 octombrie la ora 21:00.

Potentialii castigatorii sunt: AlexandruviorelgnFineas.

Acestia vor fi contactati pentru a se stabili daca s-au indeplinit conditiile de participare, in caz contrar urmand a fi alesi alti potentiali castigatori.

142 COMENTARII

  1. Nu am avut, nu am si nu doresc sa am Facebook. Se poate organiza un concurs, sau alta metoda de participare si pt cei fara Facebook sau Twitter?!