iPad Air 2 – chip-ul A8X si 2 GB RAM apar in primele imagini

  La doar cateva zile dupa aparitia primelor imagini detaliate cu diverse componente iPad Air 2, iata ca astazi vedem pentru prima oara nou chip A8X intr-o imagine clara, impreuna cu placa de baza iPad Air 2. Pe aceeasi placa de baza vedem, langa acest chip A8X si modulele de memorie Elpida pe care l-am vazut intr-un articol anterior, compania Apple intentionand sa dubleze cantitatea de RAM disponibila in tabletele sale iPad prin lansarea acestei tablete.

iPad Air 2 A8X cu 2 GB RAM

  Daca pana acum inca existau dubii in legatura cu cantitatea de RAM pe care o va contine iPad Air 2, aceasta imagine confirma faptul ca Apple va alege sa creasca in sfarsit cantitatea de RAM, lucru de care tableta avea foarte mare nevoie. Marind imaginea chip-ului in care este implementata memoria RAM ce va fi disponibila pentru tableta aflam ca ea are marcajul corespunzator unei componente ce contine 2 GB RAM, asa ca asta ar trebui sa regasim in produsul Apple.

  Separat de aceste informatii afla ca Apple intentioneaza sa ofere pana la urma si iPad Air 2 16 GB, asta in conditiile in care se zvonea ca modelul cel mai ieftin al tabletei va avea 32 GB spatiu de stocare. Avand in vedere existenta acestei imagini, este clar ca Apple nu este dispusa deocamdata sa renunte la a mai oferi tablete cu 16 GB spatiu de stocare, dar poate va renunta la cele de 32 GB si va oferi 64 GB in schimb, exact precum face cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

  Nu uitati ca pe 16 octombrie incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple. In aceeasi masura va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.