Prima Pagina aplicatii Facebook implementeaza o noua functie pentru aplicatia dedicata iPhone si iPad

Facebook implementeaza o noua functie pentru aplicatia dedicata iPhone si iPad

0

  Fara a actualiza aplicatia Facebook disponibila in App Store pentru iPhone si iPad, compania americana a implementat totusi o noua functionalitate pentru utilizatorii retelei sale de socializare. Incepand de astazi toti cei care comenteaza la orice fel de post-uri vor putea introduce si stickere in mesajele lasate la respectivele post-uri, iar in imaginea de mai sus cei de la Facebook ne arata noul meniu cu stickere si cum arata ele dupa introducerea in comentarii.

Stickers have been a delightful way to communicate in messages, and I’m happy to announce we’re bringing them to comments across Facebook. Just tap the smiley face icon in the bottom-right of any comment field to pick a sticker to send. It’ll be available to all posts from people, in groups, and on events now. I think stickers will allow people to reply to a variety of posts in a more fun way than words alone.

  Noutatea vine fara ca Facebook sa actualizeze in vreun fel aplicatia disponibila in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, astfel ca veti vedea totul disponibil in aplicatie in urmatoare ore, pe masura ce serverele Facebook se vor actualiza. Desi nu vorbim despre o functie extraordinar de importanta, ea va creste interactiunea utilizatorilor cu diversele post-uri prezente pe reteaua de socializare.