Dropbox are o problema care ti-ar putea sterge toate fisierele

  Dropbox este cel mai popular serviciu de file sharing de pe glob, sute de milioane de utilizatori din lumea intreaga utilizandu-l pentru a-si salva in cloud o multitudine de fisiere pentru a le accesa sau descarca rapid oriunde doresc. Din pacate serviciul Dropbox are un bug extrem de periculos, confirmat de catre companie, care este capabil sa stearga o multitudine de fisiere ale utilizatorilor fara a oferi posibilitatea de a le mai recupera vreodata.

We received several reports from users who used a Dropbox feature called Selective Sync and couldn’t locate certain files they’d saved in Dropbox. When we took a closer look, we discovered that older versions of the Dropbox client had introduced an issue affecting a small number of users whose Dropbox application shut down or restarted while users were applying Selective Sync settings.

  Problema Dropbox sta in functia Selective Sync si in anumite versiuni ale aplicatiei pentru desktop, utilizatorii care activeaza aceasta functie descoperind ca anumite fisiere sunt sterse automat din conturile lor. Cei de la Dropbox spun ca desi problema exista, ea afecteaza un numar mic de utilizatori deoarece versiunile recente ale aplicatiei nu sunt afectate de catre problema, asa ca daca aveti vreun update de facut pentru Dropbox pentru PC/Mac, ar fi bine sa il faceti acum.

  Din fericire problema nu afecteaza si aplicatia Dropbox pentru iPhone sau iPad, asa ca puteti sta linistiti.