Prima Pagina Android Nexus 6 unboxing ne ofera un preview pentru noul smartphone Google (Video)

Nexus 6 unboxing ne ofera un preview pentru noul smartphone Google (Video)

  In cursul acestei seri Nexus 6 a fost prezentat oficial de catre compania Google, o sesiune de precomenzi pentru el urmand a fi initiata de catre compania americana la sfarsitul acestei luni, lansarea oficiala urmand a avea loc pe data de 3 noiembrie. Pana atunci avem totusi ocazia de a vedea un Nexus 6 unboxing extrem de scurt cu o unitate de test pe care un dezvoltator a primit-o de la compania Google pentru a dezvolta aplicatii dedicate Android 5.0 L, iar in scurtul clip video Vine de mai sus il puteti vedea pe tot.

  Desi a devenit o moda in ultima vreme ca producatorii de smartphone-uri sa-si faca singuri unboxing-uri, in cazul Nexus 6 cei de la Google actioneaza diferit.

 • Masypo

  foarte interesant telefonul.datorita androidul pur,fara alta interfata peste , va obtine niste performante frumusele(in benckmark ,ca in viata de zi cu zi nu se simte).
  Eu asteptam cu nerabdare tableta nexus 9, dar sunt dezamagit de alegerea producatorului.htc e o firma praf.am prieteni cu htc-uri si numai probleme au avut cu ele, de la pixeli morti la baterii defecte .
  Htc one scos direct din cutie cu pixeli morti pe ecran ,pete galbene pe display.

 • kernelpanicvsBSOD

  Masypo, HTC a susținut public că Nexus 9 ăsta e ”come backul” lor pe piața tabletelor.
  După cum observi nu e un eșec, design decent, hw bestial. Cred că Google știe să aleagă OEMi

 • AppleForever

  urat.aspect ieftin.prefer huawei ascend p7 sau mate(lectie de design,chiar daca copiata de la apple)

 • obiectiv sau subiectiv

  Pai tocmai deaia il alegi ca e copiat de la Apple. Oricum numai dupa numele cu care postezi nu te voi lua vreodata in serios. Sunt curios ce nume o sa folosesti cand nu va mai fi Apple. Oare ai auzit vreodata de ipod inainte sa apara iphone? Multi incrancenati ai brandului abia dupa ce a aparut telefonul ca pana atunci nu dadeau doi bani pe brandul acesta. Acum daca le pui un mp3 player la 100 de lei si un ipod la 400 de lei sar pe mar ca pe miere.

 • BloodyHeart

  Pentru prima data in ultimii 3 ani (cred) de cand zaone publica si altceva fara sa ne zica cat de brave, super, deosebit este apple… Cred ca undeva in sufletul lui simte ceva.
  Revenind la discutie, asa cum am mai zis, astept testele, care, zic eu ca vor fi destul de interesante comparativ cu iphone-urile de anul acesta.

 • AppleForever

  100 de oameni 100 de pareri asa ca mi se rupe de ce cred x sau y. nu devii cel mai mare brand din lume fara sa auda nimeni de tine.si totusi nu o sa inteleg de ce toti androizii sunt frustrati.treceti la iphone,mac,ipad si reveniti-va fratilor.se vede de la o posta ca sunteti frustrati,de obicei cand cineva nu-si permite ceva incepe sa caute motive contra pentru a-si motiva neputinta.

 • AppleForever

  100 de oameni 100 de pareri asa ca mi se rupe de ce cred x sau y. nu devii cel mai mare brand din lume fara sa auda nimeni de tine.si totusi nu o sa inteleg de ce toti androizii sunt frustrati.treceti la iphone,mac,ipad si reveniti-va fratilor.se vede de la o posta ca sunteti frustrati,de obicei cand cineva nu-si permite ceva incepe sa caute motive contra pentru asi motiva neputinta.

 • Sunny2012

  Ai dreptate. Cred ca Zaone are o oarecare nemultumire, la fel ca mine si la fel ca multi dintre voi cred. Apar tel din ce in ce mai bune. Am i6 insa am folosit anul asta si Android si am ramas impresionat, iar aici ma refer la One +. Sunt tel care arata destul de bine. La Android mai tre lucrat. La fel ca multi… In loc sa pastrez One + de 300€ am preferat sa mai pun 500€ si sa iau i6. Sunt multumit insa nu total. Bafta.

 • @Sunny2012: Nemultumire pentru ce ?:))) Glumesti nu? N-am pus vreodata pret pe design-ul unui telefon mobil si ma doare in pix de carcasa 6 plus. Are autonomie de 2 zile, e perfect, poate sa scoata google telefon cu 12 core ca e fix pix pentru mine.

 • Pingback: Unele terminale Nexus 6 sunt livrate cu o mare problema()