Prima Pagina aplicatii Apple te va obliga să faci update la iOS 8 începând din...

Apple te va obliga să faci update la iOS 8 începând din 2015

31

  La scurt timp după lansarea iOS 8.1 pentru iPhone, iPad și iPod Touch, compania Apple a publicat în centrul de informații dedicat dezvoltatorilor de aplicații pentru platforma iOS o informare care cu sigurantă va nemulțumi o bună parte dintre utilizatori. Începând din 1 februarie 2015 orice aplicație trimisă pentru publicare sau update în App Store trebuie să fie dezvoltată folosind iOS 8 SDK și trebuie să aibă implementat suport pentru procesoarele de 64 de biți.

Starting February 1, 2015, new iOS apps uploaded to the App Store must include 64-bit support and be built with the iOS 8 SDK, included in Xcode 6 or later. To enable 64-bit in your project, we recommend using the default Xcode build setting of “Standard architectures” to build a single binary with both 32-bit and 64-bit code.

  Această regulă impune ca unele aplicatii să fie compatibile în mod obligatoriu doar cu iOS 8, sau iOS 7 în cele mai rare cazuri, deci update-ul la cea mai recentă versiune a sistemului de operare va fi obligatoriu la începutul anului viitor. Apple a fost ironizata pentru numărul mic de utilizatori care au făcut update la iOS 8 în această toamnă, iar acum a găsit rezolvarea pentru problemă, astfel că ar trebui să vă pregătiți pentru a face update în lunile următoare.