Prima Pagina iPhone 6 Plus iPhone 6 Plus este preferat de 3 din 4 coreeni în defavoarea...

iPhone 6 Plus este preferat de 3 din 4 coreeni în defavoarea Samsung Galaxy Note 4

  iPhone 6 Plus este unul dintre cele mai populare terminale iPhone comercializate de către compania Apple, iar popularitatea sa o excede inclusiv pe cea a recent lansatului Samsung Galaxy Note 4. Conform unui studiu efectuat recent în Coreea de Sud, 3 din 4 coreeni prefera terminalul iPhone 6 Plus al companiei Apple in defavoarea Samsung Galaxy Note 4 și vorbim despre țara în care celebra companie Samsung își are sediul.

  Studiul a fost realizat de către website-ul businesskorea.co.kr pe un număr de doar 437 de persoane, așa că poate fi oricând pusă în discuție credibilitatea sa, însă până acum nu au apărut informații care să indice ceva contrar. iPhone 6 Plus este extre de căutat și extrem de greu de găsit în multe țări în care compania Apple l-a lansat sau urmeaza să îl lanseze, așa că nu ar fi greu de crezut că vom vedea informații similare și din alte țări în perioada imediat următoare.

 • doe

  Au mai fost niste sondaje in care peste 80% din subiectii chestionati , ar fi cumparat un iPhone . Si tot nu l-au cumparat .
  Sa o luam mai usor cu sondaje de astea . Daca cota de piata a iPhone o sa cresca , in loc sa scada , cum se intampla de 3 ani , atunci putem spune ca adoptarea paletelor de tenis de catre Apple , a fost o idee buna sau chiar necesara .

 • @doe: De unde stii tu ce au cumparat sau nu au cumparat oamenii ?

 • doe

  Daca il cumparau 80% , iPhone nu era la 11% cota de piata . Logic ?

 • Lol, aici vorbim de terminal pe terminal, nu de iOS vs Android. Cum dracu sa cumpere cineva cu salariu minim pe ecnomie un iPhone? Normal ca ia o pocnitoare de 200 de euro care e “smartphone”.

 • Silviu

  @doe:

  80% din ce?
  11% cota de piata?? piata de masini de spalat sau cea de smartphone-uri?

 • doe

  Vorbim de toate terminalele iPhone insumate . ele sunt 11% din totalul de smartphone-uri .
  Un sondaj vrea sa arate ce parte din populatie vrea sa faca ceva . Daca 80% ar fi vrut sa cumpere iPhone , procentul ala nu ar fi scazut in continuu pana la 11% .
  Tu ai pus sondajele astea pe site-ul asta cel putin doi, daca nu trei ani la rand . Nu vorbesc deloc despre alte pocnitori aici .

 • doe

  silviu , ce nu intelegi ? 80% din utilizatorii de smartphone existenti si potentiali .
  11% din totalul de smartphone-uri este reprezentat de iPhone-uri .

 • iTu

  doe, ce vrei sa ne spui ca telefoanele care au android sunt mai bune? o stim deja, ne-ai bombardat cu comenturile tale mai pe toate subiectele deschise de zaone.
  nu cred ca mai intereseaza pe cineva ce scri tu negativ despre apple, sunt curios sa vad cum se vand noile(note4&nexux6) smartphone cu android in urmatoarele luni.
  ps: lasa omu sa traiasca in lumea lui, chiar daca aceasta lume nu e cum ai vrea tu sa fie.
  pa

 • EuGeorge

  Omu si-a dat doar cu parerea si a incercat sa explice cv :)) cum s-a ajuns la concluzia ca el a zis ca telefoanele cu Android sunt mai bune nu pot sa inteleg :))

 • doe

  iTu – de capacitatea ta de gandire sunt lamurit .
  Lasa pe altii sa incerce sa inteleaga ce am vrut sa spun . Poate unii sunt in stare sa faca diferenta intre niste sondaje/statistici serioase si altele facute doar pt propaganda .
  Realitatea oricum nu concorda cu sondajele astea .
  Nu am spus absolut nimic de alte telefoane si nici de cat de bune/rele sunt iPhone-urile .

 • qwerty

  Evident ca prefera i6. Nu e de mirare ..
  offtopic
  Georgica ai instalat nandroid lilipop pe s4 ? :)))

 • qwerty

  Cand ai avit ultimul update , acum vreun an si trei luni ? :)))) geeez